Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatás avagy barátnő?

Figyelt kérdés
Melyik jobb és miért?
2016. márc. 21. 22:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem.

B nő is ott hagyhat r-go nincs veled örökké az időt energiát és pénzt amit rá áldoztál soha nem kapod vissza.

A Qrvánál megmondod h mit kérsz adott időre és kifizeted.

Nem fog megalázni kiröhögni és ahogy mondták ők eleve ápoltak mivel ebből élnek. Tehát nem lehet tetves meg ilyenek.

Én a Qrvát mondanám mert tény h csak a pénzért van veled.

De van magánéleted , hobbid, azt csinálsz amit akarsz. Ha van b nőd ott állandóan alkalmazkodni kell.

Én a magam részről sose értem meg a kapcsosokat de ő dolguk. Am meg nem valószínű h átver pénzel mivel az az érdeke h vissza járj. Bár azért érdemes olyat választani akiről sok a jó vélemény.

Am a b nőnél se garantált h nem te vagy az 50. pasija.

Most akkor ez kb ugyanaz.

Am meg h a Qrva fizetős aha számold már ki h mennyi a b nőd telefonszámlában, benzinben, ilyen olyan belépőben, vacsorában....

Na akkor melyik a drágább ?

Spec az én telefonszámlám 800-1 E havonta.

És igen egy Qrvától olyanokat is megkapsz amit általában b nőtől soha.

De mindenki maga dönt.

De mindenki maga dönt.

2016. márc. 25. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!