Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyik kérdésnél azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kérdésnél azon sírnak a férfiak, hogy a nőknek csak az izmos férfiak jönnek be, másiknál meg hogy minden nő a vékonyakra bukik, hová fajul a világ. Nem érzitek az ellentmondást?

Figyelt kérdés
Nyilván az érintett férfiakra/fiúkra vonatkozik, nem azokra, akik nem írtak ilyet.
2016. márc. 21. 22:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

ಠ╭╮ಠ

Fárasztó az öngyűleted Turcsy,thats not even funny ffs

2016. márc. 22. 00:35
 32/41 A kérdező kommentje:

Oké, néhány nő is elkezdett itt gúnyolódni, kérem, őrizzük meg a nyugalmunkat. :)

Én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy sok az olyan kérdés, ahol egyetlen tulajdonságra fognak mindent. De ehhez hasonló a "szeretitek-e a hosszú hajú fiúkat?" kérdés, ami szintén butaság, mert nem mindegy, hogy egy zsíros, ápolatlan hajat nevezünk-e hosszúnak, vagy egyáltalán az illetőnek jól áll-e.

2016. márc. 22. 10:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Ez a baj, hogy eltérő az értelmezés.

"Szakállas" alatt sem Bud Spencert vagy Pavarottit szokták érteni a csajok (hiába szakállas) hanem a gagyi angol soft-rock bandák énekeseit meg a hipsztereket.

2016. márc. 22. 11:36
 34/41 anonim ***** válasza:

33-asnál a pont.

A mikor folynek az ilyen szóbeli csatározások, sosem derül rá fény, de a nők teljesen mást értenek egy-egy fogalom alatt és ez nem abból fakad, hogy mást tanítottak nekik az iskolában arról a dologról.

Leegyszerűsítve a nők, ha megfigyelted, szigoróan "normális" pasit keresnek, de nem minket normálisakat, hanem azt, amit elképzeltek maguknak és utólag kineveztek normálisnak.

Ennyi az egész.

Valljuk szarul nézne ki, ha valamelyikük is kiírná, hogy átlagos, normális csajként keresek egy olyan jó pasit, aki blablablaaa...

Ugyebár megkapná, hogy miért nem keres a saját ligájában inkább.

Hát megoldja egy tollvonással: Ryan Gosling a normális, mert én azt mondom.

2016. márc. 22. 12:19
 35/41 A kérdező kommentje:

""Szakállas" alatt sem Bud Spencert vagy Pavarottit szokták érteni a csajok (hiába szakállas) hanem a gagyi angol soft-rock bandák énekeseit meg a hipsztereket."

Így van. A Mikulás is szakállas. :) Én a hosszú hajas kérdésekhez általában linkelem Jon Bon Jovi meg egy előnytelen hosszú hajú, zsíros tincsű, pattanásos ember képét. Nem szokásom a kinézeten viccelődni, de tényleg nem mindegy.

2016. márc. 22. 13:59
 36/41 A kérdező kommentje:
34-es: nem mondom, hogy nincs igazad, de szerintem pont ugyanez igaz a pasiknál is. Múltkor linkelte valaki a saját képét, hogy ő átlagos pasi, de löttyedt, nagy hasú ember volt. És persze átlagos nőt keresett, ami definíciója szerint szép, ápolt. Ha igazságosak akarunk lenni, mindkét nem csinál ilyet.
2016. márc. 22. 14:01
 37/41 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem mondom, hogy normális pasit keresek, és nem is tartom jogos elvárásnak, hogy ezt mondjam. (Fordítva is igaz.) NORMÁLISNAK ugyanis normális a szomszédom is, de az ember baromira nem szerelmes mindenkibe csak azért, mert nem nem r**bancoz le.
2016. márc. 22. 14:02
 38/41 anonim ***** válasza:

37-es

Ez így van rendben, ahogy mondod: ha te nem normálisra vágysz, hanem többre, akkor ezt kell hirdetnek és enek megfelelően fognak megítélni is és a jelentkezők is ennek megfelelően fognak jelentkezni nálad.

Pontosan így kéne működnie mindenkinél, de valamiért főleg a nőknél, nem így van.

Fene se érti, hogy miért jobb megoldás átkategorizálni a szuper pasit normálisra...

Mondd ki, írd le, hogy jó/nagyon jó pasit akarsz és vállald a vele járó minden következményt. Sztem ez is az egyenjogúság része.

2016. márc. 22. 18:55
 39/41 A kérdező kommentje:
De miért lenne a normálisnál több nagyon jó pasi?
2017. febr. 10. 00:55
 40/41 anonim ***** válasza:

Mert legtöbbjük feladja 2 próbálkozás után, és/vagy valahogy nem olyan a külső/belső tulajdonsága, mint amilyennek ő azt hiszi.

20/ "normális pasi"

2017. febr. 10. 01:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!