Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kérdésnél azon sírnak a férfiak, hogy a nőknek csak az izmos férfiak jönnek be, másiknál meg hogy minden nő a vékonyakra bukik, hová fajul a világ. Nem érzitek az ellentmondást?
Állítólag sok kövér-de-nem-gazdag férfit is látni így, de én nem láttam még. Ha mégis akkor fél misi tisztán per hó.
" #6
És ha az ok megváltoztathatlan? Pl tipikus szerencsétlen aki mindegy mit csinál mindig megszívja? Az a fajta aki kimegy és leszarja egy madár rögtön, utána nekimegy a kocsijának egy ZIL a parkolóban, éppen 1 percel kési le az ebédet, pont elfogyott minden jegy mikor a moziba menne, pont elvittek minden akciót a boltban, pont lekési az utolsó busz stb."
Nem értem, erre miért nincs megoldás.
Az ilyen ember nézze meg és fotózza le a menetrendet, foglaljon mozijegyet előre, vásároljon tudatosabban, keressen leárazásokat figyelő honlapokat a neten... Az élet bonyolult, mi?
Köszönöm a válaszokat,
Nana!
Pont ezaz! Ha készül is mgszívja. Pont akkor volt zárva a jegykiadás "technikai okok miatt", törölték az utolsó buszt "üzemzavar" miatt, szóval mindig ráfaag. Ha készül a ráfaragásra akkor is megszívja, csak máshogy. De sosem jön ki jól a dologkból.
15-ös, hagyjuk, jó? Ilyen csak a filmekben van. Ha volt egy rossz heted, azért az egész életed nem ilyen. Ez egy Adam Sandler-film, vagy mi?
" Ezeket a kérdéseket két különböző pasi írta ki és milyen meglepő a véleményük is különböző.Ennél is tovább megyek,nem kizárt,hogy egy harmadik pasinak megint más véleménye lenne és akár mindannyian tévedhetnek is.:)"
Ez végül is jogos.
Nem mindenkit,csak ha rosszalkodtál. :D
Akkor jogos.
Ő szombat éjjel nagyot aratott,talán akkor tűnt el.
Azt hiszed nincs ilyen? Szerencsés vagy.
Meine Damen und Herren!
Javítanom kell magam: Turcsy visszatért.
Üdvözöljétek gyorsan, míg a lelketlen modik kiegyenesített kaszákkal ellene nem vonulnak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!