Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon vékony, nem izmos, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vékony, nem izmos, nem kondizós férfiak! Nálatok van esélye olyan lánynak aki nem túl súlyos, nem duci, de alkatilag kicsit nagyobb darab, és vastagabb?

Figyelt kérdés
2016. márc. 21. 20:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem nagyon bejönnek az ilyen husis lányok kik nem ducik de azért nagy darabok :), nagy comb es csípővel szinte egyenlő méretű vall hmmmmmmmmmmmmmm :D ( azaz bazi nagy homok ora típusúak :P )
2016. márc. 21. 22:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de kép nélkül meghatározhatatlan.
2016. márc. 21. 23:24
 13/16 anonim válasza:
Miért baj az ha kondizok?
2016. márc. 22. 08:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Van
2016. márc. 23. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem nagyon érdekelnél! :) Elég vékony vagyok.

F

2016. márc. 31. 18:31
 16/16 Quatermain ***** válasza:
Felkeltetted a figyelmemet, elég érdekes leírás, a legtöbb esetben egy vékonyabb férfit észre sem veszi egy vastagabb nő és ugyanez fordítva a méretbeli különbségek miatt. Sokan vékonynak látnak, de mégis valamennyi felesleget látok magamon, de lehet csak a hasam miatt. Sajnos nem vagyok annyira izmos. A kérdésedre válaszolva: Igen, van esélye, de magasságot, súlyt és kort írhatsz, hogy áttudjam látni milyen az a nem duci, de méretes lány. :)
2016. jún. 12. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!