Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi esély van hogy ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van hogy ebből még kapcsolat lesz?

Figyelt kérdés

Interneten megszerettem egy nőt, nagyon szimpi, szinte szerelmet vallottunk, neten keresztül.

Eljött a találkozás nekem ugyanolyan jó volt vele, mint interneten, viszont ő utána azt mondta, hogy szimpatikus vagyok, de nem érezte azt a pluszt, nem tetszett a mimikám stb., ami ezt nem látta neten.

De megbeszéltük, hogy azért találkozgatunk, hátha többet fogunk érezni egymás iránt. Szóval ő is benne van még a találkozásokba. Szimpátiából (mert az megvan) lehet az a plusz:

2016. márc. 21. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nagyon kétlem... Mikor mi találkoztunk elõször egybõl megvolt a szikra.
2016. márc. 21. 14:13
 2/4 anonim ***** válasza:
25%

Azt kell mondjam, hogy egészen minimális az esély.....

Tudatos Női hozzáállás, elhúzza még a mézes madzagot az orrod előtt, hogy teperjél még egy kicsit, aztán amikor belefáradsz akkor áldozati bárányként álcázva magát közli Veled, hogy megpróbálta.

Ha neked az elfogadható, hogy rajongsz egy Nőért aki vajmi keveset viszonoz az érzéseidből, de neked az elég, akkor hajrá. Gondolkozzál el először azon, hogy tényleg erre van-e szükséged, mert lehet hogy hüly...t csinálsz magadból!!!

38F

2016. márc. 21. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogy lehet interneten keresztül szerelmet vallani, úgy hogy még soha nem találkoztatok? Szerintem ti mindketten álomvilágban éltek...

Amúgy, ha benne van még a találkozásokban bármi történhet.

2016. márc. 21. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:
ne add fel, a csajoknak elég egy kis dolog, ami megfogja őket, és akkor beléd szeret ő is. :) Nekem is sikerült már, hülyeség ez a barátzónás duma, meglesz, csak ne görcsölj rá, ne akard annyira, akkor jobban akarják ezek a csajok, mindig akkor lett, amikor már nem érdekelt. :DDD Tök röhej.
2016. márc. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!