Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefogyok 10 kilót, vajon nagyobb sikerem lesz a pasiknál?
Nem vagyok kövér most sem, de vékony sem, 171/67.
Hallottam már olyat, hogy valaki teljesen megváltozott külsőre, jó irányban, és mégis egyedül van... Ennek mennyi az esélye?
11: Ez érdekes.
Mikor kövérebb voltam, is voltak jelentkezők párkapcsolatra.
Mikor vékonyabb lettem, nyilván megnőtt a jelentkezők száma, pontosan annyival, amennyivel többen meg akartak dugni, de gyakorlatilag a kapcsolatra való esélyeimet nem rontotta/javította.
Akkor most ez hogy van?
Ez egy egészséges testsúly.
Nem vagy sem szélsőségesen kövér, sem sovány. Ha 90 kg lennél, akkor persze azt mondanám, mindenképp megéri a fogyás az egészséged érdekében, de ez nem így van.
Fogyj néhány kilót, ha úgy jobban érzed magad a bőrödben, de akkor is azt tanácsolom, hogy hosszú távra ne kezdj olyan pasival, aki néhány plusz, vagy mínusz kiló ennyire számít. Az olyanok csak szórakozásra jók, aztán el kell őket dobni a francba. Én is így csináltam. :) Ők nem komoly kapcsolatra valók.
Komoly kapcsolatra csak olyat válassz, aki nem akad fenn néhány kilón. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!