Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezhet ilyen önzetlen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet ilyen önzetlen pasi?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy csoda fiúval. Tényleg a kedvembe jár azt nézi nekem mi a jó baromi önzetlen tényleg az a fontos neki ami nekem.

Igaz hogy ismerőseim szerint sokkal szebb nálam de így is egy csoda hogy mai önző világunkban ilyen pasi létezhet, ugye?

2016. márc. 20. 14:39
1 2 3 4 5
 31/42 Blade Bone ***** válasza:
53%
A barátzónában elég sok ilyet látni. :D Még neked új a szitu, ezért volt himi humi a paplan alatt. No de majd jön valami parti állat és akkor megmozgat benned olyat amit még senkinek sem sikerült, és akkor mr tökélyből barát lesz, ahogy az megvan írva.
2016. márc. 20. 15:42
 32/42 anonim ***** válasza:

Nem, mivel én mindenkivel ugyanúgy viselkedtem, ahogy a jelenlegi barátommal is (=normálisan), az előző kettőtől mégsem azt kaptam, amit a jelenlegitől.

Az előzőekből egyszerűen nem nézem ki, hogy bárkivel is úgy viselkedjenek, ahogy kellene.

2016. márc. 20. 15:51
 33/42 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan senkinek nem jött le hogy már megint csak egy vasárnap délutáni trollkodásnak lehetünk tanúi ? shame on you XD
2016. márc. 20. 15:52
 34/42 anonim ***** válasza:
38%

Ez elég ellentmondásos, nem? Egyszerre legyen a férfi domináns meg erős meg határozott meg rákom, de közben legyen csak engedelmes szolga is aki szolgálja csak a nőjét, örüljön a szolgálatnak és talán kap érte valamit. Talán.

Ez olyan mint a munkahelyi pluszmunka. TALÁN kapsz érte valamit. Talán. De általában csak kihasználnak.

2016. márc. 20. 15:56
 35/42 anonim ***** válasza:
75%

Te hülye vagy. Erre már nem is lehet normálisan válaszolni, mert úgysem fognád fel.

2016. márc. 20. 15:58
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Manapság nem trollság a "a férfi feladata a nő szolgálata" dolog. 50 éve meg fordítva volt az sem volt jobb. A kettő közti átmenetet szerették volna elérni, de nem sikerült.

2016. márc. 20. 16:15
 37/42 anonim ***** válasza:
Mivel gyerekkorunktól kezdve arra nevelnek minket, hogy mindennemű ellenszolgáltatás nélkül szolgáljuk ki a nőket, mert "ez a helyes", így a legtöbb férfi önzetlen a nőkkel szemben, legalábbis ha az önzetlenséget úgy definiáljuk, mint az ingyen munkát. Ilyen neveltetés után nem csoda, hogy a párkapcsolatokban rengeteg férfiből pincsi lesz, hisz egész életében arra volt nevelve, hogy szolgálja ki a nőket, így egy párkapcsolatba is ezzel a mentalitással megy bele. A kérdésben szereplő nyomorult is ilyen férfi, valószínűleg őt is arra nevelték, hogy csak akkor lehet jó férfi, ha mindent megad egy nőnek, cserébe meg nem vár semmit, az ilyen szerencsétleneket rendszerint azonnal kidobják amint megjelenik egy domináns férfi, akibe vagy nem nevelték bele ezt a szarságot vagy sikeresen túltette magát ezen, egy domináns férfi pedig képes a nőkben beindítani olyan dolgokat, amikre egy kutya nem képes.
2016. márc. 20. 16:29
 38/42 anonim ***** válasza:
10%

A kutya nappalra van tartva, a bika meg éjszaka jelentkezik be mikor kutya megy a 3.műszakba is.

2016. márc. 20. 16:31
 39/42 anonim ***** válasza:

Igen léteznek ilyen férfiak, többek között én is szeretek adni egy párkapcsolatban, és nem csak kapni.

Valamint azt sem tekintem papucsságnak ha segít a háztartásban.

Én is igénylem például a rendet tisztaságot, szóval ezeket magamtól is megcsinálnám.

Az a papucsság kedves válaszolók, mikor a beetetési időszakban a csillagot is lehozzátok a nőnek egy kis alamizsna sexért... Na az papucsság...

2016. márc. 20. 17:17
 40/42 anonim ***** válasza:

Épp ez a gáz, hogy egy rakás férfi már szinte gáz viselkedésnek tartja, hogy a párja kedvében járjon :D Nem véletlen, hogy nem az előző barátaimmal vagyok már. A másodikban mondjuk fel lehetett azért fedezni némi kedvességre való hajlamot, de neki is ez a hülye mentalitása volt, hogy akkor lesz "macsó férfi", ha leszarja, mi a jó nekem, mert a nők inkább a laza, öntörvényű férfiakra buknak. Aztán kiderült, hogy mégse :D

Egyáltalán nem papucsság, ha valaki a párja kedvében jár. Nem bírom az olyanokat akik erre nem képesek vagy szimplán nem hajlandóak szándékosan. Bennem semmit nem tud beindítani egy olyan férfi, aki egyáltalán ilyesmiket gondol, hogy ő a domináns fél kettőnk közül, ez inkább kiábrándító.

Mellesleg a jelenlegi barátom is határozott, normális férfi, nem ilyen alárendeltségi komplexusok miatt kedves és önzetlen vagy mert azt gondolná, hogy egy lányt ki kell szolgálni mindenáron :D A közeli barátai és a családtagjai ugyanúgy számíthatnak rá ha kell, nem a nők rabszolgájának lett felnevelve, hanem szimplán egy normális férfinak.

2016. márc. 20. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!