Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen önzetlen pasi?
Ismerkedek egy csoda fiúval. Tényleg a kedvembe jár azt nézi nekem mi a jó baromi önzetlen tényleg az a fontos neki ami nekem.
Igaz hogy ismerőseim szerint sokkal szebb nálam de így is egy csoda hogy mai önző világunkban ilyen pasi létezhet, ugye?
Nem, mivel én mindenkivel ugyanúgy viselkedtem, ahogy a jelenlegi barátommal is (=normálisan), az előző kettőtől mégsem azt kaptam, amit a jelenlegitől.
Az előzőekből egyszerűen nem nézem ki, hogy bárkivel is úgy viselkedjenek, ahogy kellene.
Ez elég ellentmondásos, nem? Egyszerre legyen a férfi domináns meg erős meg határozott meg rákom, de közben legyen csak engedelmes szolga is aki szolgálja csak a nőjét, örüljön a szolgálatnak és talán kap érte valamit. Talán.
Ez olyan mint a munkahelyi pluszmunka. TALÁN kapsz érte valamit. Talán. De általában csak kihasználnak.
Te hülye vagy. Erre már nem is lehet normálisan válaszolni, mert úgysem fognád fel.
Manapság nem trollság a "a férfi feladata a nő szolgálata" dolog. 50 éve meg fordítva volt az sem volt jobb. A kettő közti átmenetet szerették volna elérni, de nem sikerült.
A kutya nappalra van tartva, a bika meg éjszaka jelentkezik be mikor kutya megy a 3.műszakba is.
Igen léteznek ilyen férfiak, többek között én is szeretek adni egy párkapcsolatban, és nem csak kapni.
Valamint azt sem tekintem papucsságnak ha segít a háztartásban.
Én is igénylem például a rendet tisztaságot, szóval ezeket magamtól is megcsinálnám.
Az a papucsság kedves válaszolók, mikor a beetetési időszakban a csillagot is lehozzátok a nőnek egy kis alamizsna sexért... Na az papucsság...
Épp ez a gáz, hogy egy rakás férfi már szinte gáz viselkedésnek tartja, hogy a párja kedvében járjon :D Nem véletlen, hogy nem az előző barátaimmal vagyok már. A másodikban mondjuk fel lehetett azért fedezni némi kedvességre való hajlamot, de neki is ez a hülye mentalitása volt, hogy akkor lesz "macsó férfi", ha leszarja, mi a jó nekem, mert a nők inkább a laza, öntörvényű férfiakra buknak. Aztán kiderült, hogy mégse :D
Egyáltalán nem papucsság, ha valaki a párja kedvében jár. Nem bírom az olyanokat akik erre nem képesek vagy szimplán nem hajlandóak szándékosan. Bennem semmit nem tud beindítani egy olyan férfi, aki egyáltalán ilyesmiket gondol, hogy ő a domináns fél kettőnk közül, ez inkább kiábrándító.
Mellesleg a jelenlegi barátom is határozott, normális férfi, nem ilyen alárendeltségi komplexusok miatt kedves és önzetlen vagy mert azt gondolná, hogy egy lányt ki kell szolgálni mindenáron :D A közeli barátai és a családtagjai ugyanúgy számíthatnak rá ha kell, nem a nők rabszolgájának lett felnevelve, hanem szimplán egy normális férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!