Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell azt egész pontosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell azt egész pontosan értelmezni, hogy a nők a pénzre mennek?

Figyelt kérdés
Például belemegy sok nő egy alkalmas szexbe nagyobb összegért cserébe? Mert én valahogy úgy tapasztalom, hogyha egy pasi nem szimpi nekik, az lobogtathatja a pénzét, az se fogja a nőket nagyon érdekelni... Akkor most mi is van ezzel a pénz dologgal?

2016. márc. 20. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%

Többféle módja van ennek:

- Lány alkalmi szexpartner --> fiú előtte elviszi drága helyekre, esetleg vesz neki ékszert meg hasonlókat is.

- A lány barátnő --> ez biza költséges dolog mert állandóan elvárásai vannak, ide akar menni és amoda, ez a cuksi ruci kell neki, meg az a cuksi cipő.

- A lány hivatásos --> itt konkrétan az aktusért fizetsz, nincs álszenteskedés.

A nők ráfordítása költsége nagyban függ a külsejüktől egyébként. Egy top nő havi milliók alatt esélytelen, bármelyik kategória is legyen.

2016. márc. 20. 14:27
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy, ez a sikertelen férfiak agyszüleménye, hogy arra mennek, mert egyszer lementek valami menő szórakozóhelyre életükben és azt látták, hogy pár agyatlan műnő a drága autós szépfiúkkal mentek haza és nem velük. (Miközben ők hozzászólni se mertek amúgy egy lányhoz se.)
2016. márc. 20. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha van pénzed akkor jobb cuccaid vannak, jobb kocsid, jobb házad stb. Na, ez sok nőnek tetszik :) Tehát nem maga a pénz, hanem amilyen kényelmet azért kaphatnak. Persze, vannak kivételek, de nagyban hozzátesz az esélyekhez a pénz is...most a másik szélsőség, ha nincs munkád, de mellette jóképű és kedves vagy, az sem ér sokat ha hosszútávú kapcsolatot keresel, hiába a két jó tulajdonság...Inkább úgy mondanám, hogy más más nőknek más más szinteken fontos a pénz...Ez mindenkinél más. Nem lehet általánosítani ebben a témában.
2016. márc. 20. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
#2 lehet hogy te a gyerekeidet a híd alatt vagy egy koszos kis 35nm2es patkánylyukban akarod felnevelni.. már ha ez egyáltalán nevelés. De más nem ilyen életet szán a gyerekeinek.
2016. márc. 20. 16:00
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Ha valamit nem tudsz megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel! Ez a nőkre ugyanúgy igaz, mint az élet bármely területére.
2016. márc. 20. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Sok pénzt általában az életrevaló, okos és határozott emberek tudnak megkeresni. Rakd össze.
2016. márc. 20. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Nem, de az nem pénzre menés, hogy nem valami életképtelen munkanélkülit választok páromnak akivel egész életünkben maximum patkánylyukra futja :D Hanem olyat aki normális keresettel rendelkezik és akár komolyabb tervei is vannak későbbre, mint ahogy nekem is.

A pénzre menés = valaki szinte kizárólag az anyagiakat nézi a másikban, minimum nettó 500 ezer alatt mindenki ki van zárva, elhalmoztatja magát is drága dolgokkal, stb.

2016. márc. 20. 16:05
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
A pénzzel toleranciát vásárolsz a nőknél, hogy mit néznek el neked, amit amúgy pénz hiányában egyáltalában nem néznének el. Kellő pénzmennyiség mellett - csak hogy egy extrém példát nézzünk - még akkor is lehet atomnőd, ha úgy nézel ki, mint egy panelben lakó, nyugdíj előtt álló, alkesz buszsofőr, lásd a Vajna házaspárt.
2016. márc. 20. 18:48
 9/11 anonim ***** válasza:
#2 gondolta a 165/79
2016. márc. 23. 17:19
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Sokféle nő van, szerencsére, olyan is van, amit itt valaki felsorolt, hogy mennyi birtokában meddig tudsz eljutni vele.

Amikor sokkal jobban álltam anyailag én is találkoztam olyan társkeresőn megismert nőkkel akik szinte csak erről akartak / tudtak beszélgetni, én meg pont erről nem szoktam... :D

Most meg úgy élek mint a templom egere, aztán sokkal fiatalabb, kedves okos, kedvesemmel, nagy boldogságban.

De az élethez kell pénz, szóval nem fika téma, - csak olyan csóri dolog, ha valakinek az annyira fontos.

2016. márc. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!