Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell azt egész pontosan értelmezni, hogy a nők a pénzre mennek?
Többféle módja van ennek:
- Lány alkalmi szexpartner --> fiú előtte elviszi drága helyekre, esetleg vesz neki ékszert meg hasonlókat is.
- A lány barátnő --> ez biza költséges dolog mert állandóan elvárásai vannak, ide akar menni és amoda, ez a cuksi ruci kell neki, meg az a cuksi cipő.
- A lány hivatásos --> itt konkrétan az aktusért fizetsz, nincs álszenteskedés.
A nők ráfordítása költsége nagyban függ a külsejüktől egyébként. Egy top nő havi milliók alatt esélytelen, bármelyik kategória is legyen.
Nem, de az nem pénzre menés, hogy nem valami életképtelen munkanélkülit választok páromnak akivel egész életünkben maximum patkánylyukra futja :D Hanem olyat aki normális keresettel rendelkezik és akár komolyabb tervei is vannak későbbre, mint ahogy nekem is.
A pénzre menés = valaki szinte kizárólag az anyagiakat nézi a másikban, minimum nettó 500 ezer alatt mindenki ki van zárva, elhalmoztatja magát is drága dolgokkal, stb.
Sokféle nő van, szerencsére, olyan is van, amit itt valaki felsorolt, hogy mennyi birtokában meddig tudsz eljutni vele.
Amikor sokkal jobban álltam anyailag én is találkoztam olyan társkeresőn megismert nőkkel akik szinte csak erről akartak / tudtak beszélgetni, én meg pont erről nem szoktam... :D
Most meg úgy élek mint a templom egere, aztán sokkal fiatalabb, kedves okos, kedvesemmel, nagy boldogságban.
De az élethez kell pénz, szóval nem fika téma, - csak olyan csóri dolog, ha valakinek az annyira fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!