Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, ha úgy érzem folyton elmenekülnek tőlem a pasik? 23/l
Figyelt kérdés
21 évesen volt az első kapcsolatom, ami másfél évig tartott, de távkapcsolat lett pár hónap után. Őt a húgom baráti társaságából ismertem meg, de ő kezdeményezett figyelt fel rám. 2 hónapja szakitottunk amit én akartam mert a távolság miatt eltávolodtunk. Azóta senkim nincs de van egy pasi aki szintén Bécsbe él mint az exem és vele kétszer találkoztam, de hazudott mert van barátnője akivel együtt él. 31 éves nem tudja mit akar az esze mást súg. Nem akarja egyenlőre feladni a kapcsolatát nem tud semmi komolyabbat igérni. Nekem viszont tetszik jobban mint a volt barátom, de sztem csak szexet akarna tőlem. Miért van az, hogy aki tetszik külsőleg kiderül hogy nem lenne hűséges folyton hazudik? Aki meg nem néz ki ugy mint egy izmos pasi (volt barátom) nem tetszik mégis normális hűséges? Amióta egyedül vagyok azt érzem mindenki elkerül nem érdeklődnek. Az is a baj hogy mindig is nagyon zárkozott voltam barátaik nincsenek nem járok el sehova egyszóval nem érzem tul jol magam. Eddig se voltak barátaim de ott volt egy kapcsolatom azért ő kimozditott most meg újra semmi. Ismerkedni is félek már neten mert folyton csalódok mivel csak a külsőmet nézik szexre kellek.2016. márc. 19. 22:40
11/11 anonim válasza:
Hát igen, önmagában elég gáz már az, hogy izmos pasi kell neked. Te nem a pasit akarod szeretni, ha nem az izmát, mert kemény és erős. Akkor ne panaszkodj azért a pasik csak dugni akarnak, ha neked meg annyi eszed van, hogy izmosak kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!