Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, ha úgy érzem folyton elmenekülnek tőlem a pasik? 23/l
Én megértelek. Na jó nem teljesen, de nagyjából értelek. Én baromira nem az a típus vagyok aki külsőre hajt, de azért szeretem ha vonzódok a másikhoz. És bennem meg ott a hiba, hogy élvezem az izgalmat, viszont már komolyra vágyom. Csak valamiért mindig a rossz fiúkat vonzom be.. Ja, és túlságosan hamar beleélem magam, és odaadó leszek..
Próbálj először barátkozni, egyedül jól érezni magad a bőrödben, utána próbálj meg srácokkal ismerkedni. És az hogy elsőre nem jön be, nem azt jelenti hogy később sem fog. Legyél nyitott:) Lehet a személyisége annyira megnyerő lesz hogy magad is meg fogsz lepődni és vonzódni fogsz hozzá:)
2 hónapja vagy csak egyedül és már kétségbe vagy esve?
Ahogy olvasom elég válogatós vagy és csak az izmos csávók kellenek mint minden nőnek. Ezek a csávók simán válogathatnak sok nő közül és inkább egy belevaló lányt keresnek az olyan otthonülősek helyett mint te.
Próbáld kicsit lejjebb adni az igényeidet. Nem azt mondom hogy csúnya csávóval járj de lehet hogy valaki nem néz ki úgy mint az exed de jobb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!