Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fogunk mozdulni valaha is valamelyik irányba?
Van egy srác, akivel elég érdekes a haverságunk. Mert vonzódunk egymáshoz, bár ez így nincs kimondva, de azért lehet érzékelni, sokan kérdezték is már, hogy van-e köztünk valami.
Az a helyzet, hogy elég félénkek vagyunk mindketten, ráadásul nem tudom eldönteni, hogy mit akarok tőle, ezért nagyon nem is csinálok semmit. Viszont már olyan régen láttam, és felvetettem neki, hogy majd valamikor beszélhetnénk, erre azt mondta, hogy tényleg nagyon jó lenne már beszélni, meg kérdezgette, hogy vagyok, mi újság van velem.
De mindig ez van, hogy szóba kerül a találkozó, de egyikünk sem meri elhívni a másikat.
Igen, tudom, balf**ok vagyunk, ahogy itt sokan mondanák, de ha egyszer ez a helyzet.
Szerintetek akar tőlem valamit?
Szia!
Ne a gyakori kérdéseken idevetődött random emberektől várd már, hogy megmondják, hogy mihez kezdj az életeddel. Egy találkozó nem házasság, de még csak nem is randi, ha engem kérdezel. Rendeteg fiú barátom van, és ha ketten elmegyünk szórakozni, és vágyunk egymás társaságára, annak semmi köze egy alakuló párkapcsolathoz. Nem is szokott ilyen jellegű dolog alapból szóba kerülni. Ha nem akarsz tőle semmit, csak barátkozni, akkor figyelmeztetlek, hogy a barátságot is ápolni kell, úgyhogy embereld meg magad, és csinálj valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!