Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ha így öltöznék fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha így öltöznék fel első randira, az tetszene nektek?

Figyelt kérdés

Sokszor elég bizonytalan vagyok, hogy jó-e az ízlésem.

Kérlek, nézzétek végig az összes ruhadarabot.

Előre is köszi!:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. márc. 17. 23:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
a kérdés azért nem jó mert a vállfán és az emberi testen teljesen másként festenek a ruhadarabok.ráadásul ahány alkat és típus annyiféle benyomást nyújthat egy egy szett.
2016. márc. 18. 00:21
 12/26 anonim ***** válasza:
#10 Igen. :D
2016. márc. 18. 00:22
 13/26 A kérdező kommentje:
Nyilván oda nem így mennék. :D
2016. márc. 18. 00:22
 14/26 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nagyon-nagyon tetszenél! A gond a fordított felállással lenne, azaz velem. Én bármit vennék fel nem segíteni az alacsonyságomon, a vézna testemen és a turcsi orromon. A felsorolt okokból kifolyólag bele sem egyeznél a randiba, mert te is tudnád, hogy egy olyan férfinek mint én semmi esélye nincs egyetlen nőnél sem, amibe nyilván te is beletartozol.
2016. márc. 18. 00:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Drága virágszálam (nem véletlen a megnevezés) :D

Iszonyat mind1, ha bejössz a srácnak fele ennyi odafigyelés is elég, ha meg nem, kár bele.

Am:

Vörös topp király

Szoknya, talán kicsit kihívóbb, mert rövidnek tűnik (ink buli szerelés szerintem)

Cipő: ha ez narancssárga, akkor nem megy. Stílusa hibátlan az előzőekhez, de ehhez egy ugyan ilyen fekete kellene.

Karkötő király

Táska: megy a szoknyához, de wtf. Formája hátizsák, de mintha mégis kézitáska lenne.

Am egy másik cipővel hibátlan, de szerintem így sem fog elkergetni :)

F

2016. márc. 18. 01:30
 16/26 anonim ***** válasza:

Ja, a sál így indokolatlan

Kabát kellene hozzá (látni), anélkül meg ne hordd (beltérben ücsörgéshez, öreges, divatja múlt szokás)

2016. márc. 18. 01:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Meh, szerintem átlagos, uncsi, tucat.
2016. márc. 18. 02:57
 18/26 anonim ***** válasza:
A sálon meg a cipőn gondolkodj még a többi jó. Ha a fickó nem értékel a címem......:D
2016. márc. 18. 06:54
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem a szoknya és a karkötő nem nagyon tetszik.

Viszont ezért nem fordítanék hátat miután találkoztunk, legfeljebb ha kapcsolat lesz belőle, akkor megkérnélek, lrginkább olyankor vedd fel pl az alkarvédődet, amikor nem vagyok ott :)

2016. márc. 18. 06:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenél így. Egyik darab sem olyan, amitől a falnak tudnék menni. A szoknya és a sál kimondottan tetszik.
2016. márc. 18. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!