Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok másnak is nagyon megalázó, hogy szinte az összes pasi csak meg akarja fektetni?
Bármerre járok, bármilyen pasikkal vagy férfiakkal ismerkedem, előbb vagy utóbb de inkább előbb mindig kibújuk a szög a zsákból!
Elvisznek valahova ahol jól érezzük magunkat aztán közlik, hogy ők igazából csak szexkapcsolatot akarnak. Sőt volt most olyan 34 éves férfi is, aki közölte, hogy házas. Ezt annyiból becsültem, hogy bevallotta de komolyan mit hisz az ilyen ? Csak azért mert csinos vagyok és adok magamra, ez automatikusan azt jelenti a férfiaknál, hogy átjáró ház vagyok ??? A-a! Nem vagyok az! Amikor ezt közlöm velük utána se kép se hang volt olyan amelyik amelyik közölte hogy egy álszent szűzk_r_a vagyok...
Ti hogy találatok normális pasikat kapcsolat céljából ? Én teljesen el vagyok veszve.
annyira a hajamat tépem az ilyen nőktől...
NEM! Csak nem nézel körül! Érdekes, én meg PONT nem ilyen pasikat látok a haveri körömben. Talán nem mindig a Jóképű Jánost, a Vagány Vilit, esetleg a Menő Mártont kéne észrevenni, hanem elgondolkodni a Barát Bélán is.
Rohadt idegeseítő, hogy minden nő csak ezt következteti le mindenből. Meghiv egy italra? Tutira meg akar dugni. Kér még képet? Tutira meg akar dugni.
43-as
Valljuk ha meghívunk egy nőt, tutira meg akarjuk dugni.
A félreértés sztem az lehet, hogy nem derül ki, hogy vajon akarunk-e mást is ezen kívül.
A dugás azonban az alapcsomag része, különben mi értelme elhíni?
Ezért nem is ismerkedtem nagyon. Az akuális párom (nem volt sok) ismerösi körből vagy egyetemi esetleg a sportegyesületből került ki. Ők már ismertek. Nem vagyok csúnya, szép arcúnak mond mindenki az alakomról a szerencsés genetika a sport és az egészséges életmód gondoskodik, de sose ez volt a döntő szempont amiért végül kezdeményeztek nálam. Ellenben mikor neten megismertem valakit az első vagy második személyes találkozón feljött a szex. Hogy ő lényegében, nem akar komoly kapcsolatot, de alkalmiban vagy szexkapcsolatban benne lenne. Hát köszönöm szépen.
Házias vagyok, tanultam vagy addigra rendes munkám volt, kocsit vettem magamnak, igényesen öltöztem, diplomás több nyelvet beszélő, érdeklődő nő vagyok. (mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, nekem is, de semmi olyan ami miatt vállalhatatlan lennék) Ehhez képest egy kósza dugásra jó lennék, de a világ előtt felvállani arra már nem? Sértő, megalázó és a szememben végtelenül gyáva hozzáállás.
És a gyakoris legendával ellentétben nem a "jópasik"-tól kaptam meg. Elég érdekes az ízlésem, barátnőim pl. sose látták vonzónak akikkel jártam. És a pénz sem volt téma. Egyetemen ugyanolyan csóró diákokkal ismerkedtem mint amilyen én is voltam. Később annyi volt az elvárás, hogy dolgozzon vagy tanuljon ne otthon üljön. Nem tudom ez miért olyan hatalmas elvárás. Végül persze találtam olyan embert aki nem ijedt meg az elköteleződéstől, de bizony sok ilyen "állafarkam" kisfiút kellett elküldenem.
Egy jó barátom egyszer azt mondta nekem, hogy ne lepődjek meg rajta, ha mindenki csak dugásra keres, ha nem viselkedek nőként. Ő ezt úgy értette, hogy ha randizok is férfiakkal ne az első pár alkalommal hozzam fel a szex témát, ne ilyen burkolt provokatív szituációkat keressek velük, és akkor előbb utóbb úgyis mindenki lemorzsolódik, aki nem vesz komolyan.
S lám igaza lett, mert azóta (ennek három éve) van egy komoly kapcsolatom, akivel elég lassan indultak a dolgok, nem siettük el, megismertük egymást és tudtuk, hogy mindketten komoly kapcsolatot akarunk. Valahogy azelőtt sosem bukkantak fel a türelmes férfiak. Azóta viszont csak őket veszem észre, a kanmatyik meg valahogy lemorzsolódtak. Szerintem hozzáállás kérdése.
47 és többiek. Azt hiszitek, h attól másznak az ilyen kanmatyik a nőkre mert ribikésen és provokatívan öltözködnek? Vagy attól akarnak csak szexet mert az illető csak a Micsmacsóknak teszi szét a lábát? Tévedtek! Voltam (és sajnos vagyok is) a kérdező cipőjében. És mondhatni elég idegesítő. És nem a nagyon jó pasik ezek. Merőben átlagosak! A legtöbb kissé pocakos, már akár a haja is kopaszodik, nem tökéletes a fogsora. Alacsony, magas, sovány v mackós, tökmindegy volt... Küldtek már nekem péniszes képet is nem egy helyről másnap a randi után, meg mondogatták/írogatták már még mielőtt találkoztunk volna, h "dugnálak" meg "izgatsz" és hasonlókat v durvábbakat... Annak ellenére, h semmi provokatív vagy k-u-rvás nem volt a viselkedéseben, az öltözködésemen.
Hogy a kérdező kérdésére válaszoljak, idéznem kell Matthew Hussey-t, aki egy randiguru:
Ha attraktív vagy, akkor minden férfi meg fog találni, nem csak a jófiúk, de a rosszak is. De... Te már többet tettél a nagy ő megismeréséért, mivel ismerkedsz, nem úgy mint egy átlagos lány, aki a sült galambot várja! Ebben benne van az is, h a rosszfiúk is jönnek. De nekik tökmindegy, h kit akarnak megdugni, szóval ezt ne vedd sértésnek. Nehéz... tudom... De túl kell lépni rajta, és addig kell keresni, amíg jön egy, aki tényleg nem csak lukra játszik. Mert ilyenek is vannak. Rajtad áll a dolog. Vagy megmutatod a világnak, h mennyire erős vagy, hogy fel tudsz állni a huszadik-harmincadik után is, h erős vagy, vagy ők győztek és soha többé nem állsz a frontvonalhoz, ezzel pedig elvágod magad a boldogságtól!
Őt, és a videóit nagyon ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!