Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok másnak is nagyon megalázó, hogy szinte az összes pasi csak meg akarja fektetni?

Figyelt kérdés

Bármerre járok, bármilyen pasikkal vagy férfiakkal ismerkedem, előbb vagy utóbb de inkább előbb mindig kibújuk a szög a zsákból!

Elvisznek valahova ahol jól érezzük magunkat aztán közlik, hogy ők igazából csak szexkapcsolatot akarnak. Sőt volt most olyan 34 éves férfi is, aki közölte, hogy házas. Ezt annyiból becsültem, hogy bevallotta de komolyan mit hisz az ilyen ? Csak azért mert csinos vagyok és adok magamra, ez automatikusan azt jelenti a férfiaknál, hogy átjáró ház vagyok ??? A-a! Nem vagyok az! Amikor ezt közlöm velük utána se kép se hang volt olyan amelyik amelyik közölte hogy egy álszent szűzk_r_a vagyok...

Ti hogy találatok normális pasikat kapcsolat céljából ? Én teljesen el vagyok veszve.

2016. márc. 17. 21:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
65%
#15: Amúgy Szánsájndoll, hadd kérdezzek már valamit. Tudod, úgy furdalja a kíváncsiságomat az oldal, vagy mi. :D Szóval az hogy lehet, hogy te elviekben boldog párkapcsolatban élsz valami bennszülött beduinnal, akivel elviekben szeretitek is egymást, habár nem tudom, milyen közös nyelven tudjátok kifejezni egymásnak mélyrehatóan az érzelmeket, és mindezek ellenére te mégis itt durrogsz hetek óta a gonosz, szemétláda, aljadék hapsikon? :D Valahogy számomra összeegyeztethetetlen az elégedettség és az elégedetlenség együttes megléte. Mivel magyarázod ki a konstans frusztráltságodat, ami a kis állítólagos "szerelmed" képbe kerülése óta sem lanyhult? :D Nyugodtan válaszolhatsz, tudom, hogy ezt is felgyorsult szívveréssel olvasod, mert a múltkori hozzászólásomat is sértődöttségből jelentetted, nyuszikám.
2016. márc. 17. 22:55
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13-as! Én egy szóval nem akartam azt mondani, hogy az ÖSSZES FÉRFI ilyen! Nem fogok rá senkire semmit, de amikor valaki két értelmes összetett mondatot nem tud összerakni a saját anyanyelvén, akkor nem tudom komolyan venni. Rendszeresen az olyanok találnak meg, akik vagy tényleg buták, vagy semmi komolyat nem akarnának, és kalandra hajtanának. De egy szóval nem írtam, hogy "normális" pasival még soha nem találkoztam! Sajnos párkapcsolat szempontjából viszont mégse sikerült találnom, mert akik az évek során lettek volna, ők vagy épp az ország másik végében laknak, vagy nekik nem kellettem volna, mivel már van párjuk. Így alakult, ennyi. De senkit nem hibáztatok emiatt. (És ha már külön kitértél a magasságra, akkor hadd mondjam el, hogy abszolút hidegen hagy, hogy melyik srác mekkora, mivel én nagyon alacsony vagyok.)
2016. márc. 17. 22:55
 23/51 anonim ***** válasza:
60%

Oké 22-es, ez a te csapdád (he-he)

Rohadt értelmes vagyok, szuperül írok összetett mondatokat az anyanyelvemen, komoly kapcsolatot keresek és téged hidegen hagy a magasságom.

Én vagyok "A normális pasi". Tessék, itt vagyok!

2016. márc. 17. 23:03
 24/51 anonim ***** válasza:
84%

Nos kérdező, számomra pedig az a megalázó, amikor a nőtársaid csak akkor vesznek észre, amikor szívesség kell nekik.

Csak azért, mert kedves vagyok, ez automatikusan azt jelenti a nőknél, hogy én egy gép vagyok, aki nonstop teljesíti a kis kívánságaikat??? Hát nem! Persze, amikor ezt közlöm velük, akkor ugye én vagyok a bunkó.

2016. márc. 17. 23:18
 25/51 Fish1 ***** válasza:
59%

Van egy ismerősöm, aki ugyanebben a cipőben jár. Nála az a gáz, hogy rettenetesen kihívóan és ribisen öltözködik, aztán meg csodálkozik...

Nem lehet, hogy nálad is ez van?

2016. márc. 18. 01:21
 26/51 anonim ***** válasza:
18%
Mert süt rólad,hogy csak arra vagy jó.Bocs,de ez tényleg látszik a fejeteken!
2016. márc. 18. 05:34
 27/51 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező,

A probléma valószínűleg ott van, hogy rossz helyen keresgélsz.

Ment a zöld, nagyon igaz amit írtál.:)

Ellenben, akkor Te is rossz körben mozogsz - és néha én is ezzel, de elég hamar leszokott már jönni ez. -

2016. márc. 18. 08:40
 28/51 anonim ***** válasza:
97%

ipkisz vagy hogy a fenébe hívnak, bocs h beleszólok, nem nekem írtad a hszt-t de fura hogy pont te szólod meg a másikat az állandó ittlétéről. Ha azt az időt amit a nők nonstop szapulásra szánsz, használnád valami értelmesebbre, akkor talán többre mennél. Mondjuk kezdj el sportolni meg fejleszd magad. Birom mikor napi 24ben szidjátok itt a nőket a seggeteket a fotelba mersztve aztán várjátok a sültgalambot a szátokba. Lehet irigykedni az izmosabb srácokra, de ők legalább tettek valamit azért hogy vonzóbbak legyenek. És ah egy vonzó nő egy ilyen férfit evsz észre inkább azért had ne kérjenek már bocsánatot...

Bocs h belenyúltam az eszmecserébe

2016. márc. 18. 12:12
 29/51 anonim ***** válasza:
19%

"Elvisznek valahova ahol jól érezzük magunkat aztán közlik, hogy ők igazából csak szexkapcsolatot akarnak"

Magyarul:

1. először kelleted magad, azaz elhúzod a pasik előtt a mézesmadzagot,

2. majd elviteted magad velük valamilyen szórakozóhelyre,

2. ott ők fizetik a kis eszem-iszomodat, hogy te "jól érezzed magadat",

3. majd amikor ők is szeretnék cserébe "jól érezni magukat", akkor te rutinosan pofára ejted őket,

4. és ezek után, még te háborogsz ha sommásan közlik, "hogy egy álszent szűz k_r_a vagy".

Nem is értem, hogy ezek után mire is számítasz?!

Vagy szerinted mi okból visznek el és költenek sommás összegeket, egy számukra amúgy vadidegen csajra?!

Az a baj, hogy NORMÁLIS nőt nem talál magának az ember, viszont a hozzád hasonló lehúzós, bulizós, kihasználós nőkből Dunát lehet rekeszteni. Szinte csak ilyenek vannak mindenhol.

(A rendes, szerény, kedves, intelligens, hűséges és családcentrikus nők kiveszőben vannak.)

Te is tudod, hogy az volna a korrekt dolog, hogy már az ELEJÉN közölnéd a pasassal, hogy pl. szívesen elmész vele szórakozni de csak baráti alapon. Azaz mindenki fizeti majd a saját részét. Legalábbis ha lenne egy kicsi tartásod, ezt tennéd. Ebben az esetben te nem vagy "lekötelezve" neki.

A másik verzió, hogy csak szerényen fogyasztasz. Azaz nem egy dupla Martinivel indítasz, hanem pl. kérsz egy teát vagy egy kólát, mert ez még nem "kötelez" senkit semmire, és mulatozás helyett csak beszélgettek. (De hát te sem vagy kíváncsi a srác személyére, és csak addig érdekes a számodra, amíg tart a pénze. Azután dobod úgyis.)

Sajnos a hozzád hasonló lányok pontosan tudják, hogy mik a legdrágább italok és ételek, és természetesen kizárólag olyanokat rendelnek. (Amiket amúgy meg sem tudnának engedni maguknak a saját jövedelmükből, ha van egyáltalán jövedelmük.)

A múltkor pont fültanúja voltam két barátnő beszélgetésének.

Az egyik nő dicsekedve mesélte, hogy már évek óta "abból él", hogy hirdet ismerkedős oldalakon, és mindig étterembe beszéli meg a találkát. Jól bevacsorázik, majd lelép.

Mutatta a naptárát, hogy hetekre előre szinte minden estére már van új pasi aki fizeti majd a vacsoráját.

Tudom, hogy majd azzal jössz, hogy mit is képzelnek ezek a férfiak, mert attól, hogy némi pénzt költöttek rád, te ettől még nem fogsz velük lefeküdni, mert te nem vagy ribizli.

Csak megjegyezném, hogy a titulusod és az összeg között nincsen szoros összefüggés!

(Ha érted?!)

2016. márc. 18. 13:11
 30/51 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó azért neked is sok eszed van....halottál egy beszélgetést. Aham és akkor már egyből mindig ez van mi?

Én meg olvastam erőszakoló sorozatgyilkosról,a ki mézesmázasan fűzi be az áldozatait. Az a baj mással sem törődtök csak ilyen példálózással. Senki nem állítja hogy vannak ilyen nők, de ha mind ilyen lenne kihalna az emberiség mert kapcsolatok sem létesülnének, sem házasságok, gyerek meg aztán pláne.

2016. márc. 18. 13:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!