Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik az hogy egy csinosabb lányt egy helyes izmos jó pasi ostromol, illetve egy elhízott csúnyább pasi és ezt a pasit fogja választani a nő a személyisége miatt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 17. 15:59
11/15 anonim válasza:
"8, lehet hogy nálad nem csak a külsővel van a gond."
Okoskodni, látatlanban másokat megitélni van eszed, észérveket viszont eszed ágában sincs felhozni, a nőket meg persze gondolom szentként tiszteled feminista társadihoz hasonlóan...
12/15 anonim válasza:
Velem megtörtént ez. Két srác udvarolt egyszerre, egy alacsony, duci, arca sem éppen szép fiú, meg egy nagyon magas, izmos, átlagos arcú fiú. Az első kedves volt, éreztem, hogy tényleg szeret és érdeklem, jól éreztem magam a társaságában, mert hasonló ízlésünk, hobbijaink voltak. A második folyamatosan csak a kondizásról tudott beszélni (ami engem nem érdekelt), állandóak voltak a kínos csöndek közöttünk, mert igazából nem volt közös témánk. Emellett már az első randik egyikén felhozta, hogy ő hosszú ideig bírja az ágyban és ennek biztos nagyon fogok örülni, amikor eljön ennek az ideje. :/ Még jóformán a keresztnevét sem tudtam, de már a szexszel jött. Ez nekem nagyon nem volt szimpatikus. Végül az első fiút választottam, mert vele mindig jól éreztem magam, a másikkal meg nem.
13/15 anonim válasza:
Van egy barátnőm, kimondottan dekoratív "jócsaj". Világéletében a mackós férfiakra bukott, másmilyen típushoz nem is tudna vonzódni. Vele például számtalanszor megesett már, hogy a mások által jóképűnek tartott férfival szemben egy elhízott, arcra sem túl vonzó társat választott. Neki egyszerűen ilyen az ízlése. Az eddigi pasijai közül nekem egy sem jött be. (Bár megjegyzem, a "helyes, izmos" férfiak nekem sem az eseteim.)
14/15 anonim válasza:
11: most őszintén, aki ilyet képes leírni, azzal valami baj biztosan van.
15/15 anonim válasza:
" 11: most őszintén, aki ilyet képes leírni, azzal valami baj biztosan van."
Mit irtam le? Miről beszélsz egyáltalán? Szerintem magad se tudod.Tudsz értelmesen vitázni egyáltalán? Vannak értelmes érveid? Úgy látom nincsenek, és szöveget se nagyon tudsz értelmezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!