Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha foglalt csaj tetszik, akkor megtartod vele a baráti viszonyt?

Figyelt kérdés

Vagy ilyenkor minden értelemben lemondasz róla?

Netán egyenesen menekülsz előle?

Tegyük fel, látod rajta, hogy kölcsönös a szimpátia.

2016. márc. 17. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Volt hogy keresett, de 1-2 találkozás után közöltem, hogy döntse el mit akar mert mások is várnak a sorban. Egyik sem akarta otthagyni a pasiját, egy csajjal fél évig összejártunk szexelni, de idővel rájöttem, hogy pont akkor nem volt mellettem amikor szükségem lett volna rá, szóval leépítettem.

Épeszű ember csak akkor megy bele ilyen viszonyba, ha nem akar tartós kapcsolatot.

38F

2016. márc. 17. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván ha kiderül, hogy foglalt, miközben beleszerelmesedtem, hát félrevonulok és megvárom, amíg elmúlik.

Utána lehet barát is, de több nem. Ez már csak tőle függ.

2016. márc. 17. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!