Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a fiúhoz?
Lány vagyok, a tescoban dolgozom pénztárosként. Rendszeresen látok egy fiút, aki elkezdett tetszeni nekem, gyakran fizet nálam is, én próbálok mosolyogni rá, kedvesen köszönni neki, de ő csak annyit mond kis félős hangon, hogy szia, köszönöm, szia. Bankkártyával szokott fizetni, amiről lelestem már a nevét, de nem találtam meg facebookon, valószínűleg nincs is fent. Nem tudom hány éves lehet, 25nél nem tartom többnek, mindig elegánsan jár; bőrcipő, szövetkabát, zakó, ing. Valami nagyon megfogott benne, mostanában rendszeresen várom, hogy jöjjön. Néha a szüleivel is szokott jönni, leginkább hétvégente, amúgy egyedül jár, nem hinném, hogy lenne valakije, nekem olyan búskomornak tűnik mindig. Fogalmam sincs, hogy hol lakhat, de mivel majdnem minden nap látom a boltban így gondolom, hogy helybéli lehet, ismerőseimnek mondogattam már a nevét,de senki nem ismer ilyen nevű embert. Légyszíves adjatok tanácsokat hogyan nyissak felé, hogyan tudjak meg róla minél többet.
23/l
Meglehet jobbos érzelmű és így kizárólag CBA-s kasszásokat dug.
Keress inkább egy galíciai jöttment, nemzetellenes, liberális arcot :)
#2 Viccen kívül a CBA-ban jobb csajok az eladók, mint a tes-cohenben.
CBA-sokkal lehetne mit kezdeni, a tesoban egy aranyos csajszit láttam az is diák. A többi öregasszony vagy szétbagózott arcú "szépség".
Nézz a szemébe, mosolyogj rá kedvesen. Érezze, hogy fontosabb számodra, mint a többi vásárló, aki futószalagon megy át a pénztáron. Dícsérd meg azt, ami tetszik rajta: ing, zakó. Nekem a postáskisasszony udvarolt így. Figyeld meg, hogy előre keresi-e, hogy ott vagy-e, és melyik pénztárban ülsz. Mindig hozzád áll be? Az jelenthet valamit.
Ha bátrabb, kezdeményzőbb vagy, a blokkal együtt adj neki egy előre elkészített cédulát. Rajta, hogy "szívesen megismernélek", neved, telefonszámod, vagy valami hasonló kedvesség, ami jellemző rád. Innen már muszáj lépnie, ha bejössz neki.
Olyan helyzetet kell teremteni, amikor többet tudtok beszélni, mint kérem/köszönöm a pénztárnál, amikor mögötte toporognak a következő vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!