Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi miért érzi azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi miért érzi azt, hogy kevés egy szép nőhöz?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt pasiktól, hogy alábbvalónak tartják magukat egy nőnél, vagy kevésnek érzik magukat hozzájuk.

Pedig lehet, hogy olyan érték van bennük, ami a másikban sosem lesz. Pl remekül tud főzni, jól gitározik, empatikus, stb. Miért lenne egy pasi alább való, mint egy jobban kinéző pasi, vagy mint egy nő?

2016. márc. 15. 11:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Nettó 200 a szemükben az éhbér! Elmondom az én tapasztalaom a tarifákról, havi nettó 400 alatt nem vagy ember! 400-800 között egy tök átlagos pasi, afölött, na ammán az hapsi. Ezek pesti tarifák vidéken már 200 körül is labdába rúghatsz, ha csóró a csaj, de max akkor ha nincs diplomája.
2016. márc. 15. 12:02
 12/20 A kérdező kommentje:

én nem ezt látom, bocs :)

Idén nyáron fogok egy esküvőre menni. Egy olyan pasi esküvőjére, aki kevesebbet keres mint én. Átlag külseje van, sok hibával, de egy gyönyörű lányt fog feleségül venni.

Én azt látom, hogy a párkeresés dolgot egy dolog dönti el. Az, hogy mennyire érzi magát jól az ember a bőrében. Szerintem senki nem akar egy szuicid hajlamú, búval bélelt emberre lenni. Én sem akarnék egy ilyen csajt.

Ha nem próbálkozol, nincs esélyed. Ha eleve a kudarc biztos tudatában próbálkozol, nincs esélyed.

2016. márc. 15. 12:06
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

"Idén nyáron fogok egy esküvőre menni. Egy olyan pasi esküvőjére, aki kevesebbet keres mint én. Átlag külseje van, sok hibával, de egy gyönyörű lányt fog feleségül venni. "

Tök jó vagy! Találtál egy példát, mindjárt általánosítasz is a világra.

2016. márc. 15. 12:11
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Akkor miről is szól a kérdésed? Mert én most már nem értem! Ha olyan jól tudod a csajozás szabályait, akkor miért nem volt barátnőd? Vagy akkor most mit is akarsz tudni tulajdonképpen?
2016. márc. 15. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem minden nő hajt a pénzre, ez személyes tapasztalat. Volt olyan időszak a suli befejezése után, amikor munkanélküli voltam egy ideig, mégis egy nagyon csinos lánnyal hozott össze az élet, amit sosem értettem, hisz tényleg gyönyörű volt, magasabb volt nálam, én pedig nem voltam akkor sem egy macsó. Előző barátnőmmel közel 5 évet voltunk együtt, de volt olyan időszak, hogy ismét munkanélküli lettem, semmi bevételem nem volt, mégsem dobott el, sőt.. Bár annak más miatt később vége lett.

A nőknek figyelem kell, törődés, mellé humor és érzelmek. Ezzel a kombinációval a normális értékekkel rendelkezőket le lehet venni a lábukról. A plázacicákhoz már más kell, de azt teremtse az elő, aki olyan nőre vágyik.

2016. márc. 15. 12:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Reménytelen szerelmes voltam, és utána még sokáig nem álltam készen egy új szerelemre. Ennyi.

Viszont nem tartom alábbvalónak magam senkinél, és érdekelne, hogy mások miért teszik ezt.

2016. márc. 15. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
19%
Mert nincs pénzük.
2016. márc. 15. 12:22
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
mert nincs pénz külön kecó kocsi havi 500 e fizetés ! de 1 átlag nőhöz is kevés vagyok mert azoknak is a gazdag helyes pasi kell
2016. márc. 15. 12:25
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

@#16

#1-es válaszoló vagyok: Átlagos lányoknál próbálkoztam csak eddig. Normális hangnemben beszéltem velük, jól megvoltunk, nevettünk sokat és egyebek. Aztán általában mind oda torkollott, hogy barátzónába kerültem, legtöbb esetben az után amikor egyértelművé tettem előttük a szándékaim, hogy én bizony szeretnék velük valamilyen párkapcsolatot.

Egy idő után meguntam ezt, azóta nem barátkozom lányokkal, mert nem sok értelmét látom. Nem sok dologban tudnak segíteni a hétköznapi életemben, vagy úgy bármiben. Azonban ők minden problémájukkal engem traktáltak és én voltam a bunkó ha nem láttam, hogy most éppen valaki miatt szomorúak aki épp nem hajlandó velük összejönni.

Amúgy konkrétan, gimis osztálytársnők, évfolyamtársak, egyetemista lányok, hobbiból ami volt szintén. Nagyjából mind ezt a forgatókönyvet követte. Voltak kivételek, de barátnő persze abból sem lett. Hogy mi számít normális közegnek én nem tudom, de az biztos, hogy hozzám távol és közel is ezt tapasztaltam. Szerintem akik nem így járnak azok a nagyon szerencsések.

Szép lánnyal is beszéltem már párral, de ők konkrétan facebookon sem voltak hajlandóak visszajelölni. De amúgy érhető is. Egy átlagos nőnek van mondjuk 10 udvarlója, akkor egy szépnek lehet 20-50 simán. Te minél szerencsétlenebb vagy annál jobban kerülsz ennek a veremnek az aljára. Na most teljesen reálisan miért a verem aljáról válogatna egy nő ? Nyilván te sem onnan válogatnál, ennyire egyszerű sajnos.

Szóval a kérdésedre a statisztika teljes értékű magyarázattal szolgál.

2016. márc. 15. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

"A nőknek figyelem kell, törődés, mellé humor és érzelmek. Ezzel a kombinációval a normális értékekkel rendelkezőket le lehet venni a lábukról."

Így van, ez nem csak a pénzről szól, hanem sok mindennek kell együtt összejönni.

Nekem például a pénzzel sosem volt gondom, de nem vagyok valami jóképű. Keményebben tudok dolgozni, sportolni tudok, de az arcom marad amilyen.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor nekem reszeltek, volt mindenféle barátnőm, csinosabb, átlagosabb, de az egyértelmű, hogy 10 nőből 9-nél ha nem jön össze a pénz, a jóképűség, a jó humor, etc, akkor nincs esélyed, az ember pedig egy idő után bele tud fáradni abba, hogy tucatjával kapja az elutasítást.

2016. márc. 15. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!