Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden nő úgymond normális életet akar, holott a mai világban egy férfinak egy ilyen élet a legnagyobb szívás?
Minden nő, vagy legalábbis a nők 90%-a, (életstílus szempontjából) egy hűséges és családpárti pasit akar maga mellé, és elvárja egy férfitól, hogy ne csalja meg, tartsa el a családját, és vállaljon legalább 2 gyereket akiket közösen neveljenek fel. És ez alap elvárás egy nőtől.
Arra nem gondoltok, hogy ez egy férfinak szívás?
Az ősi ösztönökből kiindulva a nőnek az a célja, hogy keressek egy "alfa" hímet, és csak azt engedje közel magához és gyakorlatilag a családos élet pont ennek a modern változata. A férfinak pedig úgy vannak kódolva, hogy minél több nővel legyen szexuális élményük.
Ez nem ellentmondásos? Ha elvárjátok, hogy egy pasi gyereket csináljon nektek, mert ez nálatok ösztönös, annak ellenére, hogy egy síró rívó kisgyerek az ég világon semmi örömet nem nyújt egy férfinak, és csak dolgozhat mégtöbbet, hogy el tudja őt is tartani, akkor miért baj az, ha a férfi több nővel is szexuális kapcsolatot tart, ergo megcsalja sokszor a párját?
Jó kérdés tisztelt kérdező !
Ezért adnék is neked egy benga nagy zöld kezet,ha lehetne !
Párosodj csak amennyit bírsz,mert eljő majdan az az idő is,mikor fél hat lesz (nem a helyi idő szerint).
Az élet rövid,a ceruza meg dolgozik,ha hagyják.
Jaj hagyjuk már ezt az "úgy vannak kódolva, hogy elszórják a magvaikat"-maszlagot, egyszer valamelyik gyökér elolvasta a kiskegyedben, aztán kihirdette, mint Legfőbb Igazságot... akinek meg annyi esze sincs, mint a kiskanalának, el is hiszi.
Nem a tudomány, és nem az evolúció ellen vagyok, csupán azt mondom, hogy az életünk ennél azért picivel bonyolultabb.
Szoktál kakival is dobálózni? A majmoknál az is ösztönös, tulajdonképpen rokon faj, a vér meg nem válik vízzé...
Ha civilizált embernek tartod magad, akkor szerintem inkább hagyd ezt az ösztön dumát, mert a kettő üti egymást.
Szerencsére nekem is egy normális férfi a párom, akinek a gondolkodása nagyon távol áll a kérdésben megfogalmazottaktól :D
Én az ilyen "dugjuk meg az egész világot mert akkor leszünk királyak" emberekre, pláne ha az se érdekli őket, ha párjuk van, nem tudok férfiként tekinteni.
Azután megáldá Isten Noét és az ő fiait, és azt mondá nékik: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet.
Nincs mit tenni...az út adott,már csak reája kell lépned édes ecsém !
Kérdező, tied a napi troll-díj. Gratulálok!
Szegény humortalan/komplexusos/megcsalt nőket biza jól kiugrattad a feminizmus bokrából.
Elsőként tisztázzuk már, hogy ez NEM minden nő alap elvárása. Egyáltalán nem vágyik minden nő házasságra és családra, gyerekekkel.
Másodszor pedig: Ha szerinted egy "síró-rívó" gyerek semmi örömöt nem ad a férfiaknak, akkor merem remélni, hogy neked soha nem lesz. Én sem szeretnék gyereket, mert nem vágyom rá és nem bírná el az idegrendszerem, de akinek gyerek van az mindennél jobban szereti és bármit megtenné érte. Nem csak a nők, a férfiak is! De ha te csak egy hisztigépet látsz benne, az már a te bajod.
Úgy csinálsz, mintha a nők ráerőltetnék magukat a férfiakra és kierőszakolják belőlük a házasságot és a gyerekeket. Tudod, ez általában 2 emberen múlik és mindkét fél kell egy házassághoz is, mint ahogy a gyerekhez is. Ergo, a férfi is akarja, nem csak a nő. Innentől kezdve mégis milyen alapon d*ughatna folyamatosan félre a pasi? Alapvető lenne tisztában lenni szerintem a párkapcsolat/házasság, illetve a hűség szavak jelentésével.
Ha te ekkora "alfahím" vagy, aki a p*öcsét nem tudja kordában tartani és megdugna mindenkit, akin lyuk van, hát hajrá, az ilyen maradjon is csak egyedül élete végig, mást nem érdemel.
A nőnek nagyobb szívás a normális élet.
A 8 órás munka + a házimunka miatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!