Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek milyen lány jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lány jön be?

Figyelt kérdés
Milyen legyen a külsője: duci vékony? Na és a személyisége? Mit vártok el egy lánytól milyen legyen?
2016. márc. 14. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
nézzen ki jól a többi nem érdekel az az igazság xd
2016. márc. 14. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Külsõ: Adjon magára, ne Legyen rajta egy tonna vakolat, nem baj ha egy! Picit! túlsúlyos olyan plusz 10-15kilo még belefér.

Belsõleg: Legyen okos, lehessen vele vitázni éa együtt nevetni, legyen rafinált, kedves és határozott ha Kell. Legyen házias, szeresse a gyerekeket, állatokat és a párját.

2016. márc. 14. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos testalkatú legyen :) Barna/szőke haj előnyben. Az nagy előny, hogyha rendesen öltözködik és nem pakolja ki mindenét kirakatba. Sajnos egyre kevesebb ilyen lányt ismerek.

Belsőre csak annyit tudok mondani, hogy legyen meg közte és köztem a közös nevező :) Tudjunk egy húron "pendülni". Most sorolhatnék fel fél tucat - egy tucat tulajdonságot, de nem látom értelmét.

19/F

2016. márc. 14. 13:00
 4/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Normál, esetleg sportos testalkat (nem kötelező szempont). A személyisége legyen hasonló az enyémhez, mert különben semmi nem lesz köztünk.. Igazából ezt most hiába írnám le, teljesen irreleváns, általánosságban fontos dolog, hogy isszeilljen a két illető.
2016. márc. 14. 13:05
 5/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Mindjàrt jön a 22 éves csàvò és belinkeli Nina Dobrev összes létező képét...
2016. márc. 14. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Vékony legyen... Szeretem a déliesebb lányokat barna haj, barna szem, kicsit kreol bőr előny. :D Mellméret abszolút nem érdekel, jobban tetszik a kis mell az aranyos. *__* 22/F
2016. márc. 14. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Külsőre az ilyesmi lányok az ideáljai.

2016. márc. 14. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok. Ha már a 7. is linkelt akkor én is mutatok pár példát.: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Persze nem kitétel, hogy ennyire szép legyen a jelölt, de valami hasonló. :D

2016. márc. 14. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Van akinek az áll jól, ha kicsit ducibb, van akinek az ha kicsit vékony. Nem lehet szerintem általánosítani, hogy melyik a jobb, látni kell az összképet. Nagyon kövér azért nyilván ne legyen.

Magassága lehetőleg 160 cm felett (de csak azért, mert én 186 cm vagyok).

Nekem sosem voltak szimpatikusak azok a lányok, akiknek nagyon rövid, fiús haja van. Legalább legyen vállig érő.

Attól pedig falra tudok mászni, ha a lány cigizik (nálam ez kizáró ok, de cserébe én sem cigizek).

Személyisége legyen kedves, türelmes, segítőkész, legyen értelmes, felelősségteljes.

2016. márc. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!