Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az abszurd dolog csak velem történhet meg?
Most dobbentel ra, hogy leteznek olyan pasik, akiknek szeretojuk is van? (Vagy eppen szeretot keresnek).
Letezik ilyen es bele lehet futni egy ilyenbe (elhiszem, hogy attol meg sz@r erzes).
Tovabbmegyek: vannak olyan nok, akik viszont hazas pasikra buknak (vagy csak elcsabitanak). Igen van amikor penzert teszik ezt, de van amikor csak jo kaland cimszoval elnek ezzel.
Tudom, hogy nem megnyugtato a valaszom, de a vilagba ezek is beletartoziknak.
4 es, de te nyomultál rá.
Na bumm, nekem sincs semmi párra utaló jel az adatlapomon. És akkor mi van? Volt már hogy bejeloltek, kérdem miért, mert már látott. Jaaaaa, úgy mindjárt más.
Nekem volt hogy 3 hónap után nyögte be a csávó, hogy azt mesélte-e, hogy van családja(feleség 3 gyerek) Csak lestem.
Heti 4-5x taliztunk, és min2x nálam aludt, máig se értem hogy logisztikázta össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!