Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az abszurd dolog csak velem történhet meg?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval. Nagyon jó volt vele minden, jól éreztem magam vele erre kiderül, hogy már 7 éve együtt van egy lánnyal akivel együtt van. Én meg nem tudom hogy kerültem a képbe. Nyilván mikor megtudtam, akkor kiszálltam ebből az egészből, de hova fajul már ez a világ? :D
2016. márc. 14. 03:16
 1/8 anonim ***** válasza:
üdv, sorstárs
2016. márc. 14. 04:55
 2/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok. az enyém 5 éve volt kapcsolatban, én is kiszálltam, tönkretette a naiv fiatal lelkemet pár évre. azota ugyanabban a sz--r kapcsolatban él. most már ugy látom, elnézve őket, hogy hosszutávon jobbn jártam.
2016. márc. 14. 05:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Most dobbentel ra, hogy leteznek olyan pasik, akiknek szeretojuk is van? (Vagy eppen szeretot keresnek).

Letezik ilyen es bele lehet futni egy ilyenbe (elhiszem, hogy attol meg sz@r erzes).

Tovabbmegyek: vannak olyan nok, akik viszont hazas pasikra buknak (vagy csak elcsabitanak). Igen van amikor penzert teszik ezt, de van amikor csak jo kaland cimszoval elnek ezzel.

Tudom, hogy nem megnyugtato a valaszom, de a vilagba ezek is beletartoziknak.

2016. márc. 14. 05:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én lánnyal jártam így. Egy darab közös képük sem volt a neten és még a kapcsolatban sem volt beírva.
2016. márc. 14. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:

4 es, de te nyomultál rá.

Na bumm, nekem sincs semmi párra utaló jel az adatlapomon. És akkor mi van? Volt már hogy bejeloltek, kérdem miért, mert már látott. Jaaaaa, úgy mindjárt más.

2016. márc. 14. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy 3 hónap után nyögte be a csávó, hogy azt mesélte-e, hogy van családja(feleség 3 gyerek) Csak lestem.

Heti 4-5x taliztunk, és min2x nálam aludt, máig se értem hogy logisztikázta össze :)

2016. márc. 14. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem csak veled. Én is tudok egy sztorit, ahol a nő(?) fél év vagy egy év után vallotta be, hogy amúgy kapcsolatban van... Szerencsétlen srác még fél évvel azután is padlón volt. :(
2016. márc. 14. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Ismerkedtem vele ém megnéztem az adatlaoját és nem találtam semmi ilyet. Majd a történet előrehaladtával egyszer csak elmondta, hogy ő nincs egyedül.
2016. márc. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!