Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos, egyetemista lány vagyok, viszont dohányzom. Lehet, emiatt nem jön össze sosem egy normális kapcsolat?
Megadom a számom, aztán fel sem hív, vagy pár randi után egyszerűen elérhetetlen, stb. Miért? Lehet a cigi miatt, vagy más oka van?
19/L
Akkor egy tippem maradt: túl magasra célzol a löveggel
hmm?
Nyilván neked is az átlag feletti srácok jönnek be jobban. Tudom, hogy nem minden a külső, de ha Isten alapcsomagja vagy, akkor a feléd táplálható vonzalom nagysága is átlagos lesz, az pedig nem lobbant hatalmas erdőtüzet.
Ilyen külső adottságok mellett valami nagy pluszt kell adnod a jobb srácoknak, valami megnyerő belső dolgokat.
Ami pedig a cigit illeti: én nem dohányzom és bizony nagyon érzem a különbséget egy dohányos és egy nemdohányos csókja között. Nem leszek gonosz, de annyit elmondhatok, hogy a nemdohányos lányok sokkal jobban ízlenek :P
24F
Elég sok egyetemista lányt ismerek, és mostanában (örömmel látom, hogy elég kevés cigizik) - de nem hiszem, hogy ez volna a baj.
Azt mondod, néhány felszínes beszélgetés... hát majd lesz olyan, akivel kicsit elmélyül, nyugi.
És ne szívd, én már tudom, miért.
Nem tudom mi miatt van,ezt így nehéz megmondani.
Saját véleményem: én nem cigizek, tudom milyen egy dohányos pár. Nem igazán szeretnék megint olyat. Bűzlik a ruhája, folyton kijárkál mert neki cigizni kell. Bűzlik a lehelete, a csókot meg sem említem. Nem, nem kérnék ezekből újra, elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!