Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi állhat a háttérben, ha valaki így viselkedik?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt az interneten. Az elején nagyon szépen, hézagmentesen ment minden, jót ismerkedtünk. Az első randi is nagyon jó hangulatban telt. Már tervezgettük a második randit, lebeszéltük, hova fogunk menni. Aztán a csaj 180 fokos fordulatot vett és azt mondta, nem tudja eldönteni mit akar, most nem szeretne randizni, várjak. Olyasmit magyarázott, hogy időszakosan döntésképtelenség uralja le, és ilyenkor nem tudja helyesen megítélni a cselekedeteit (?). Azt mondta, nem tudja mikor kerül ki ebből, és csak várjak (magyarul, hogy beláthatatlan ideig várakozzak, míg ő kijön valamilyen döntésképtelenségi érzelmi zavarból). Megkedveltem a lányt, mert kedves és figyelmes volt, de nem akartam olyan csapdába esni, hogy esetleg érzelmileg magához láncol és rángat, mint egy bábút, így kihátráltam ebből az egészből. Ilyenkor mi játszódik le egy nőben, amikor ilyet csinál?2016. márc. 12. 22:56
1/7 VirágésBence válasza:
Valószínűleg még nincs túl az exén és most megijedt.
2/7 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit, hiszen 3 hónapja szakított.
2016. márc. 12. 22:59
3/7 anonim válasza:
Vagy valami pszichés gond, vagy felbukkant valaki más is, aki jobban érdekli. Semmiképp ne hagyd magad, mondd meg neki hogy rendben van az, hogy ő most nem szeretne randizni, de arra ne számítson, hogy te várni fogsz rá. Ezzel zárd le magadban is, ne gondold túl, le van szarva.
4/7 anonim válasza:
Valaki képben van, téged meg meghagyott tartaléknak.
5/7 anonim válasza:
Manapság olyan választékosan tudják megfogalmazni a jó öreg "get lost!"-ot.
6/7 anonim válasza:
Időközben beúszott egy nagyobb hal a képbe...vagy tényleg nincs túl az exén.
Jó a gondolkodásod, ne hergeld bele magad lelkileg ebbe az egészbe.
7/7 anonim válasza:
Tuti van másik pali a képben, ezt már kétszer eljátszottam.
Nőket meg ne is kérdezz erről, mert ilyenkor szeretik az exre fogni, hogy biztos szegény amiatt van kibukva.
Ahha, persze, én otthon ültem, agyaltam, hogy na már egy hónapja szarakodunk, közben meg egy másik pali már másfél hete, egy napos ismeretség után kefélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!