Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasított egy férfi a sokadik randi után, elég fura kifogással, szerintetek ez volt a valódi indok?
Az a helyzet, hogy egészségügyi probléma miatt elég szigorú diétára kötelezett az orvos (hasonló ahhoz, mint a cukorbetegeknek).
Elég kötött, bár szerintem normális ételeket lehet készíteni, csak hát egészségeseket. Nos, egy férfival már az ötödik randin voltunk, amikor valahogy szóba jött ez a főzős téma. Elmondtam ezt neki, hogy én nem nagyon főzök "hétköznapi" kajákat, értve ez alatt, amikor kérdezett, pl tésztás-krumplis dolgok, zsíros-lisztes, miegyebes, süteményeket se egyáltalán. Láttam rajta, hogy ezeken teljesen ledöbbent, hozzátettem, hogy nem zavar, ha körülöttem mást esznek, csak hát én ugye nem eszek ilyesmiket, és ezért nem is főzök ilyen ételeket.
Még hazakísért, aztán másnap írt egy levelet facen, hogy ő nem akar olyan nővel összejönni, aki képtelen "normálisan" főzni, csak nyúltápot, és ne erőltessük ezt a dolgot, úgyse illünk össze.
Meglepődtem, mert amúgy nagyon megvolt az összhang kettőnk között, és ez elég hülyeségnek tűnt. Vagy ez komolyan ekkora gond? Szerintetek lehetett más a háttérben...?
21:23 vagyok
kár így siránkozni. aki élt már valakivel tartósan tudja milyen konfliktusokhoz vezethet ez, miért kellene egyedül maradnia? talál olyat aki hasonló gondokkal küzd vagy vállalja a nehézségeket. én már nem tenném.
ma 21:35
Érdekes, hogy pont a gyúrós témát hoztad fel. Azért tudom milyen, mert én is 3 évig rizsen, zöldségeken, csirkén, tejsavó fehérjén éltem. Mellesleg, szakács vagyok, és a ha a barátnőm pörköltet akart enni, megfőztük, én meg ettem párolt brokkolit, uborkát, etc, natúr csirkét, meg túrót este. Sosem volt ilyen probléma.
Ha a Te palid volt ilyen, akkor ő is egy barom volt... Nem mindenki ekkora k*cs*g.
Anyukámnak nem ennyire szélsőséges az étrendje, de neki is van, amiből másféle kell, úgyhogy van, amiből neki meg kell venni a spéci verziót, magunknak meg megvesszük a hagyományosat, vagy van úgy, hogy kétfélét főzünk.
Normális gondolkodású ember elfogadja, ha valakinek valamiért speciális étrend kell, és esetleg magának megcsinálja/megveszi a hagyományos verziót. Meg lehet ezt oldani, ha valaki akarja. Akivel te ismerkedtél, nem akarta. Ne bántson, hogy elment, még időben kiderült.
Emiatt ne aggódj, én is nagyon szigorú diétán vagyok (pco miatt). Én gyakorlatilag mâr nem is eszek, csak bedobom a zöldségeket meg a magokat a turmixgépbe és megiszom a végeredményt:D
Ennek ellenére sok pasi közül válogathatnék, ha nem lenne barátom.
Am jó ötlet testépítőkkel kezdeni, az én barátom is az, ők megértik az ilyesmit, sőt még örülnek is neki.
Attól a bunkótól pedig örülj, h megszabadultál.
Szia kedves kérdezô:)
Milyen diétán vagy, gluténmentesen? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!