Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 44 éves férfi öregnek számít a nők körében társkeresés szempontjából?
Nem szamitasz oregnek. Azert remelhetoleg sportolsz, divatos a frizurad, ha van meg hajad, :D , rendben van a fogsorod es igeny szerint all a szerszam.
N
40 évesen társkeresőn ismerkedtem, és volt bőven dolgom ilyen korú férfiakkal.
Teljesen egyénfüggő, hogy ki számít öregnek és ki nem.
Én a magam részéről egy negyvenes férfitól azt "vártam el", hogy a korának megfelelő legyen a státusza minden téren: családilag, egzisztenciálisan, önállóságban.
Ha mondjuk egy negyvenes férfinak soha életében nem volt még tartós párkapcsolata, az mindenképpen elgondolkodtató. Ebben a korban már inkább előny, mint hátrány, ha elvált és van 1-2 gyereke, mert számomra ez jelenti azt, hogy végigment az életkorának megfelelő stádiumokon. Ennyi idős korára már valamilyen szintű egzisztenciát "illik" tudni felmutatni, tehát nem szülőkkel éljen, legyen rendes állása, stb.
Tapasztalataim szerint az érett, felnőtt gondolkodású negyvenesek korban hozzájuk illő (mondjuk max. tíz évvel fiatalabb) társat keresnek, nem tiniket hajkurásznak, mert életmódban, gondolkodásban nagyon távol állnak tőlük.
Szóval itt nem elsősorban a kor számít, hanem az, hogy mennyire felel meg az illető az aktuális korának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!