Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen helyeken lehet ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyeken lehet ismerkedni, kissé defektes, szende szép csajokkal?

Figyelt kérdés
Nekem egyáltalán nem jönnek be azok az átlagos libák, akik elrángatják a barátjukat a szórakozóhelyre, hülyére isszák magukat, rázzák a seggüket és ország világ előtt a pasijukat falják. Viszont néhány napja láttam egy gyönyörű csajt, próbáltam vele szemezni, de látszott rajta, hogy valami lelki problémája van, talán depressziós, de tök titokzatos volt, néhány perc múlva azonnal köddé vált. Az ilyen típusú csajokat hol lehet megtalálni és hogy lehet velük megismerkedni?

2016. márc. 8. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
ööö...autópályán...
2016. márc. 8. 22:39
 12/19 opened paradise ***** válasza:
Nem,az olyanok nem nyírnak. Elrabolni és egy kút alján pucéran babáztatni talán...de ki nem nyírnak:)
2016. márc. 8. 22:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudod te mit beszélsz... :D
2016. márc. 8. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Ott ahol meglátod:)

Elmondásod alapján nap, mint nap látsz ilyeneket. De ezek a lányok lesznek az utolsók, akik kezdeményeznének férfiaknál. Még sokszor szemezni sem szeretnek, vagy nem tudnak, vagy nem érdekli őket. Egy szép, de visszahúzódó lány SOHA nem fog odamenni egy férfihoz ismerkedni. Szóval amint meglátod, menj oda, ha valamit megmozgatsz benne, akkor úgyis maradni fog, és nem fog menekülni. Ezeket a lányokat csak úgy lehet elcsípni, ha odamész hozzájuk, miután láttad őket.

Azt hiszem sejtem mire gondoltál, amikor azt írtad, hogy "defektes lányok". Gondolom nem a pszichés eset lányokra gondoltál, hanem azokra, akik kicsit bogarasak, szeretnek magukban többet lenni, sokszor gondolkoznak, álmodoznak, egy szóval introvertáltak. Ez a magatartás egy extrovertált szemében sokszor defektnek tűnik, az álmodozás, elmélkedés, pedig depressziónak. Én is sokszor megkapom, hogy az vagyok, pedig nem, csak visszahúzódó.

2016. márc. 8. 23:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Majdnem bárhol, rengeteg a 'kissé defektes', csöndesebb leányzó, azt meg nem tudhatom te kiket mondasz szépnek, de az én mércém szerint olyanokból is bőven akad. Nyilván nem szórakozóhelyeken érdemes keresni őket, de egyébként bárhol máshol. Megtalálni nem nehéz őket, de megismerkedni velük... Alapból, magamból kiindulva az ilyen lányok szinte sosem bocsátkoznak szemezésbe, mert általában introvertáltak. Az is előfordulhat, hogy 'defektjeik' közé tartozik az önbizalomhiány is, akkor pedig hiába nézed őket, akár mosolyogsz rájuk, akkor is előbb gondolnak arra, hogy azon mosolyogsz, azt nézed micsoda borzadályok szutykok is, minthogy tetszenek neked. Persze lehet, hogy nem szenvednek önbizalomhiányban, de ez a depresszió és még ezer dolog nehezítheti a dolgod. Ne lepődj meg, ha még a visszautasításig sem jutsz el, hanem jóval előtte falba ütközöl, már a kapcsolatot is képtelen vagy felvenni.
2016. márc. 9. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
A csabai fagyisnál.
2016. márc. 9. 06:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem mindig az a defektes, akire mondják. Gyakran azzal van a gond,aki megítéli a másikat. Erről szól Ken Kesey regénye.
2016. márc. 9. 08:04
 18/19 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy csak néhány ember fogja komolyan venni a kérdést. :D

Szóval ilyen típusú csajra gondoltam: [link]

Nem pedig olyanra, akit most engedtek ki az OPNI-ból.

2016. márc. 9. 09:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak azért írok, hogy lássam, ha válasz jön, mert engem is érdekelne. Engem a szociális fóbiában szenvedő lányok érdekelnének, mert én meg egy olyan srác vagyok. Mondjuk eddig egy ilyet találtam, hamar kiderült róla, hogy nincs semmiféle fóbiája, csak egy álszent, hazug K, egy másik meg a külsőm miatt nem hajlandó foglalkozni se velem, de egy próbát megérne.
2016. márc. 9. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!