Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyes lányokkal tök jól el tudok beszélgetni randin más lányokkal meg szinte csak némán ülünk egymással szembe?
#1: Nana, a közös témakörök kitárgyalásához — ha akad — egyáltalán nem kell semmilyen vonzalom sem.
Kérdésre a válasz: valószínű a kuka csajok tőled várták a megváltást, hogy valami cirkuszi performanszt nyújts nekik, ők meg majd mélázgatva, s a szemhéjukat unottan rebegtetve leosztályozzák az előadásodat. Szánalmasnak tartom ezeket a nőket, akik némán ülnek és nem veszik ki részüket az aktív társalgásból. És még egyszer külön kiemelem, egy élvezetes dumáláshoz nem kell, hogy a partner úgy nézzen ki, mint az ideál, csak éppen ezt a szerencsétlen nők képtelenek értelmezni.
Számtalan oka lehet szerény véleményem szerint, én is voltam már hasonló helyzetben, csak én lány vagyok.
Egyszerűen van olyan, akivel tök jól el tudok beszélgetni, akár órákon át, mindig akad valami közös téma, de ehhez kell persze, hogy mindkét fél kölcsönösen érdeklődő legyen és a hajlandóság és a nyitottság is meglegyen.
És van az, amikor az Istennek sem tudod fenntartani a beszélgetést, sőt már az első perctől kezdve érzed, hogy olyan kínos a helyzet, mindig némaságba torkollik a beszélgetés.
Ilyen is van és kedves #2-es ez egyáltalán nem csak a lányok hibája, egy fiú is lehet kuka vagy kevésbé érdeklődő, nem kell ráaggatni mindenféle jelzőt a másikra emiatt. Másrészt nem tudom szerinted hogyan nézhet ki egy normális beszélgetés, de én nem csak rebegtetem a pillámat és elvárom, hogy ő tartson szóval és eljátszom, hogy élvezem és de tuti minden. Ez két emberen áll és az már rég rossz, ha te csak várod, hogy ő tartson szóval.
Ha egy csaj nem beszédes egy randin, meg se próbál kommunikálni és az összhangot keresni, akkor az azért van, mert nem jössz be neki. Ezt biztosan merem állítani.
Nincs az a visszafogott, szótlan, kuka ember akivel ne lehetne beszélni valamiről, hogyha érdeklődik irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!