Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, bárban ismerkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bárban ismerkedés?

Figyelt kérdés
Lányok, mennyire veszitek tolakodónak, ha beültök valahova barátnőtökkel/barátnőitekkel és egy srác szeretne csatlakozni hozzátok. Természetesen nem bunkó módon csak leül mellétek, hanem megkérdezi, hogy csatlakozhat e?

2016. márc. 7. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igaza van a hármasnak. Ha jó a külsőd, akkor bárhol, ha nem akkor kár erőltetni.
2016. márc. 7. 19:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ocsmány és alacsony, akkor csatlakozhatna ;)
2016. márc. 7. 20:05
 13/16 A kérdező kommentje:
3-as, én meg "magas-vékony" vagyok, asszem ilyen kérdés is sok szokott itt lenni :D na bumm, de tényleg nagyon durván, 196cm és majdnem 70kg. Genetika miatt képtelen vagyok hízni, szóval nekem is sírhatna a szám, hogy kitolt velem a sors, de mégse teszem. Inkább próbálok tenni valamit, például eljárok edzőterembe. Mégis több lányt is megkérdeztem, hogy reálisan pontozzanak és 10/7 pontot kaptam.
2016. márc. 7. 20:10
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 196al ne csodálkozz. Fel szednél kis izmot meg valami stílusos fazont meg öltözködési stílust és a 18-30 közözött korosztály 90%-át megkapnád szerintem.

Nem tudom mennyi idős vagy, de olyan korai 40-es éveidig szerintem nagy király lennél.

2016. márc. 7. 20:12
 15/16 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és szerintem elég jól öltözködöm, sportosan elegáns vonalat követem, illetve ez a követem nem teljesen igaz, ezt szeretem viselni :D
2016. márc. 7. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:

én nem nagyon tudok olyan helyet mondani, ahol teljes mértékben tolakodásnak venném az ismerkedést. de persze a másik meg azt fogadja el, hogy ettől függetlenül nem biztos, hogy mindig nyitott is vagyok rá, vagy éppen kedvem van hozzá. bárba is ültem már be barátnőkkel azért, mert ők ismerkedni akartak, de egyedül nem szerettek volna elmenni, meg csak úgy baráttal iszogatni is voltam, amikor viszont nem örültem volna, ha valaki odaül hozzánk.

szerintem próbáld meg, ha normális, akkor úgyis mondja hogy bocs, most nem. ha meg durván elküldenek, akkor azért a lányért nem is kár szerintem. ugyanez igaz az utcán ismerkedésre. én már szólítottam le fiút utcán párszor, de ha valaki goronbán elküldött, akkor arra gondoltam, hogy ilyen bunkóra amúgy sem vágyom, szóval kit érdekel?

2016. márc. 8. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!