Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett mindenki tarsat keres?
Társat keresek, de max még 2-3 évig keresek olyat akitől aztán úgy 35 éves koromig gyerek is lehetne.
35 éves korom után már nem akarok gyereket, és így nehezebb lesz társat találnom.
Most 30 éves vagyok szóval úgy max 3 évet adok magamnak erre, ha nem sikerül akkor csak szex fog összejönni szerintem.
Én is keresek lány személyében.
25f
Hajdu bihar.
Igen, és nem mondtam, hogy van még jó 8-10 évem, de lett...
F.
ha valaki igy gondolkodik akkor nem jol csinalja.
szerintem nem a parban van a problema, hanem az idoben..
parod lehet 80 evesen is, de elotte kioregszel...es 40-50 evessen mar sokkal nehezebb gyereket nevelni mint 30 evesen.
en 35 vagyok, es ugy erzem hogy kifutok az idobol.
legyen annak a gyereknek rendes gyermekora, ne pedig nezze 10-15 evesen hogy meghalnak a szulei mert mar oregek
2, vagy gyerek, vagy csak szex?
én is keresek, viszont a lényeg az, hogy kettőnknek nagyon jó legyen együtt. a többit majd eldöntjük. jóval több mindent lehet adni egymásnak gyerek nélkül is, mint a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!