Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ilyen fiúk kellennek a lanyoknak?
Figyelt kérdés
Szerencsére jó az arcmemoriam és Badoon írtam egy 19 körüli csajnak természetesen válaszra sem meltatott,most bementünk egy szórakozó helyre mit ad Isten felismertem,na de akivel dorgoloztek sraccal,hogy az hogy nézett ki ilyen barna kapucnis pulover ami olyasmi kb mint egy bormelleny,baseball sapka(ilyen 1000forintos kinai) ,csőgatya,tipikus 1jobbos és kész szalad haza anyuhoz vagy a rendorokhoz,ez kell a nőknek???eddig bármilyen csajt láttam mindig ilyen gyokerrekkel maszkalt,masik csavo is ecsethaj(felmosonyél vége szerű),kínai terepmintas gatya termeszetesen fako mert hogy 3229szer lett kimosva és ilyenbe bejön pofam leszakad,és az ilyennek van nője,volt 2 foszer akik normalisan voltak feloltozve ők is a baratnojukkel jöttek ők kb 35-40es korosztály!Én úgy érzem hogy minél normalisabb életet élek,régen ez kelendő volt,most meg háttérbe szorulok,van stabil állásom,kocsim,ugyan még otthon lakok,nemrugok be minden hétvégén hogy mocsar részeg legyek,nem drogozok,nem cigizek,a szartol az urrepuloig mindenről eltudok beszélgetni ,mégsem találom a helyem a világban?Más is van vele így?26/F2016. márc. 6. 01:24
11/12 anonim válasza:
"Manapság ilyen fiúk kellennek a lanyoknak?"
1. A "manapság" - akkor értelmes kifejezés, a van valami számottevő viszonyítási alapod, "hogy bezzeg 30 éve, manapság viszont..."
2. Sokféle nő van, sokféle pasi kell nekik.
3. Ha neked a magad szerint helyes stílus olyan fontos, akkor maradj annál - majd nyilván olyan nő is lesz, akinek ez jön be, - de hát a megjelenés, és egy ember külső képe, az elég kevés egy kapcsolathoz.
4. A nicked alapján én is valami izomagynak gondolnálak. Miféle "SS" ?
12/12 A kérdező kommentje:
Jóféle :)
2016. márc. 21. 04:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!