Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos a nőknek a férfiak magassága, a korkülönbség? Ha a pasi mondjuk 2-3 évvel idősebb az rendben van, de, ha 5-tel fiatalabb, akkor az már sok nőnél probléma. Ezen kívül az átlagos csajok között miért van annyi, akinek jóképű pasi kell?
#18 Igaz, az 34nek mondja magát gyerekkel, de a többi érdekel mint ha csak te lennél. "csinos, magas"... gazdag magas jó külsejű kannal. Ééééééés ugyan ilyen "kedves" mint te. ;)
Lehetséges, hogy összemosódtak az idősíkok és te ő vagy a jelenben csak még nem tudsz róla ?
#22 Ezek szerint akkor ennyi erővel bármelyiktek lehet, a végeredmény ugyan az.
Tehát amikor a 76%-osként referálok rád(rátok) akkor tulajdonképpen mindegy pontosan kire referálok elvégre a tulajdonsághalmazaitok közel megegyeznek. Főleg arra gondolok ahogy az átlagos és az átlag alatti külsővel élő férfiakat gyűlölitek.
Na de kanyarodjunk vissza egy kicsit, mi van a tökéletes kapcsolattal, hogy állandóan itt esz a fene titeket ? A 195 magas, izmos, gazdag ilyenkor hol van, hogy az oldalbordájának ennyi ideje van itt kelteni a feszültséget ?
A tökéletes kapcsolat jellemzője, hogy a nap 24 órájában egymás seggében vagyunk? :D Azt meg egy percig nem állítom, hogy tökéletes a kapcsolat, nyilván nekünk is akadnak problémáink, de ennyi belefér. Ettől még nagyon szeretjük egymást. :) Egyébként meccset néz, én meg gépezek.
Amit írsz az meg nem igaz. Nem vagyok gyűlölködő típus, de a ti vergődéseteken jót mulatok. :D
Nem más emberek nyomorán, csak a gyakoris fiúkák nyomorán. Nagy különbség. ;)
Hidd el, volt amikor segíteni igyekeztem. Lelket önteni a másikba, pozitív, jó példákat felhozni. Építő kritikával illetni titeket. Soha nem jutott el hozzátok, cserébe ontottátok rám a szart. Érzéketlen lettem veletek szemben és mulatni járok a "társkeresési problémák" kategóriába. Néha még most is előfordul, hogy segítő szándékkal, kedvesen írok. Aztán hazugnak hívtok, én meg úgy döntök, hogy rendben. Akkor jöjjön a rideg énem. ;)
Had döntse már el mindenki (nő, férfi), hogy mi a fontos neki egy párkapcsolatban és mi/ki kell neki.
Köszönjük!
Nekem csak olyan szempontból fontos a magasság,hogy legalább 163 cm legyen,de evvel nem volt problem,3 pasimból 2 két méter körüli volt-véletlen alakult így-.A korról annyit,hogy én nem tudnék összejönni egy 17-18 éves sráccal,mert még sokan az én koromban is gyerekek,nem,hogy még ők.Persze,tisztelet a kivételnek!A kinézetről annyit,hogy legyen tűrhető,és csókolom,több nem kell,ha amúgy a személyiségével megfog.Ha jóképű,az csak ráadás.
22/N
Nekem fontos, hogy magasabb és idősebb legyen nálam a férfi. Idősebb azért, mert mindig jóval érettebb voltam a koromnál, és hozzám képest a velem egykorúak is, de főleg a fiatalok mindig nagyon éretlenek voltak. Persze idősebből is akad éretlen, de ezt jól ki tudom szűrni.
Magasság meg... ezt nem tudom, miért zavarna, ha alacsonyabb lenne a párom, de attól még zavarna.
Ami meg a jóképűséget illeti... párom NEKEM jóképű, de nem a médiaideál szerint. Nyilván senki nem olyan párt keres, akinek a megpillantásától sugárban hányja el magát, mert a fizikai vonzalom fontos... aztán van, akinél ez beleesik a tömegízlésbe, van, akinél nem. Ja, és mindkét nemnél akad olyan, nem is kevés, aki 10 pontos párt fogad csak el magának, amikor ő kb. 3-as szinten áll :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!