Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura hogy a nagyon pici és nagyon vékony lányok tetszenek, holott 187centis pasi vagyok?
A hangsúly a magasságon és alkatod van!
Nem aranyosak a magas nők,de persze piciben is van olyan hogy széle-hossza egy-)
Nincs önbizalomhiányom,187centi vagyok,85kg,szerintem pont arányos vagyok,már megbocsássatok ha nem a 175centis és 95kilós nők jönnek be!Elnézést kérek!
Sajnos már itt tartunk,nem lehetnek igényeink,ami marad vagy egyedül!
Uuu egy igazan magas csaj uff hat menyorszag nemelyik ismerek egy 180 korulit egyszeruen megorit foleg ha magassarkuba van es meg magasabbnak nez ki az meg plane... Foleg ha vastag a combjai sajna mar nem az mar inkabb vekony de ameg vastagak voltak kifejezetten imadtam megnezni ot egyszeruen mindig fel tudott izgatni de sajna a vekonysagaval elrontotta bar neki lehet h jobb hogy tobb pasinak kellhet igy de mar nem izgat fel a latvanya egy atlagos vekony lanyt latok benne persze szamomra meg mindig jo mar csak a magassaga miatt is de regen jobban tetszett.
Na mindegy nem fura szerintem mindenki mas mas jon be nekem a 2 meteremhez sajna nem passzol egy 150-160 centis csaj nem is tetszenek sajna de az osszhatas a lenyeg ha vonzo akkor ugy sem a magassaga fog erdekelni
A volt párom 180-185 cm volt, én pedig 147-149 cm vagyok :)
Utána lévő is 180 centi.
És a legelső nagy szerelmem is 175-180 cm :)
Nekem ideálom a magas pasik :)
És még csodálkoznak az alacsony pasik, hogy esélyük sincs az alacsony lányoknál. Pff
Egyébként a +175 centisek között sokkal több az igazi, a szó szoros értelemben vett gyönyörű nő. Ha meglátok egy ilyen csajt szinte sírhatnék, amiért nem nőttem +10 centit legalább.
Ja, ennyit arról, hogy a nőknek nem számít a magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!