Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura hogy a nagyon pici és nagyon vékony lányok tetszenek, holott 187centis pasi vagyok?
Pedig egy formás 180 magas csaj... Az ritka szép látvány. Hát ha még magasabb... Néha látok ilyent és hát "húha".
Nagy baj, hogy a legtöbb magas csaj aráytalan. Vagy pálcikalábak és kezek, kutya-arc, vagy olyan mint valami szörnyezet - háromajtós szekrény alkat, rövid haj, baromi mély hang, femdom hajlamok.
Haha! Mert a 187 centis pasik milyenek már? Az aránytalanul nagy végtagjaikkal? Neked még ráadásul kissebbségi érzésed is lehet és/vagy egyéb defekted. Mi másért akarnál ilyen csajt?
Normális pasi az érett nőket szereti, nem a gyerektestűeket.
Arra vagy büszke, hogy neked minden jó, és bármit meghágsz ami mozog? Ezzel nem kellene dicsekedni...
Nem hágok meg mindenkit lol...
Lassan már nekem kell bocsánatot kérnem, mert vonzódok a másik nemhez? :D
Érett nő nem egyelő z.jankával vagy ursulával a dr.bubóból.
Hacsak nem vagy anyakomplexusos... De az meg fúj.
Amúgy alacsony csaj is tud "érett" lenni - bár mókás látvány nekem. Arany középút, jöjjenek az átlag magasak!
Tudnánk olyant mutatni akit nem. Akkor viszont hazugság a "minden" kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!