Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban egyszerűen túlkínálat van férfiakból?

Figyelt kérdés

Akár interneten, akár szórakozóhelyeken TÖBBSZÖR annyi férfi van mint nő. Akár ilyen 3-4szer annyi. Főleg az ilyen 20-as korosztályban. Az apám idején, még elvileg úgy volt, hogy egy diszkóban minden férfinek jutott nő, akit felkérhetett táncolni, most meg már egyre frusztráltabbak a férfiak egy buliban is, mert mindenki azért megy, hogy csajozzon, de ki nem mondott tény, hogy túl sok a férfi és túl kevés a nő. Emiatt sokszor alkohollal oldják a feszültségeket, lökdösődnek, kakaskodnak, versenyeznek egymással stb.

Hogyan alakult ez a helyzet ki?

2016. márc. 1. 16:25
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó amit leírtál, kár hogy a kor előrehaladtával nem lesz minden férfi automatikusan tanult, intelligens, nagy egzisztenciával rendelkező egyén. Ez nem úgy megy hogy átléped a 30-at és zsuppsz minden az öledbe hullik. Igen vannak ilyen férfiak valóban, de még több van aki a kor előrehaladtával sörhasat ereszt, kopaszodik, eltunyul. Egzisztenciája is csak úgy lesz valakinek ha tanul. Sőt amiről te beszélsz (amitől egy nő a lábaid elé borul) az nem egy el tudlak vinni egy jó étterembe kategória :) Amiről te beszélsz azt bizony kevés férfi tudja megteremteni, és elérni, és hidd el nem a 30-as évvel osztogassák csak úgy alapon. Nézz már körül szerinted a 30-as 40-es pasikra mind egytől egyig az általad leírtak igazak? Egy országban élünk?

Ami az odafigyelést, törődést, intimitást illeti meg nem lehet összefüggésbe hozni a korral. Azt hiszed egy jó testű 20-as nem lehet bitang jó az ágyban? Vagy nem lehet odafigyelő, aki tudja mi kell a párjának? Persze persze nagyon a majd 40es pasik malmára akarod hajtani a vizet, de azért ne ess már át a ló túloldalára.

Éretlen meg max te vagy amiért ezt a sok blődséget ide összehordtad. És hangsúlyozom ez amit felvázoltál nagyon vonzó tud lenni a nőknek bizonyára, épp csak nem jár együtt automatikusan a kor múlásával...sőőt. Aki meg ilyen az már 25 évesen sem a gyárban robotol 3 műszakban. Tudod te mennyit keres egy kezdő mérnök, informatikus multinál aki nyelveket is beszél? :) és ez minden msc-vel csusztatással is ott van már 25 évesen, nem kell ide a 35-40 közötti "hú de jópasi"..ébresztő

2016. márc. 3. 17:22
 32/40 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. Tegyük fel ez a 40-es 50-es meg is szerzi magának azt 20 évest, mert akkora nagy ász. Szerinted az a csaj meddig marad vele? Mert ha nagyon nagy a szerelem( persze a pénzébe mi?) akkor is eltelik pár év és a csaj észbekap hogy ő bizony még fiatal és rengeteg pasi megforul utána, a férfi meg elindul szépen a lejtőn. Ha meg vele is marad tuti félre járogat az meg már nem az irigylésre méltó kapcsolatokba tartozik számomra. De tudom, én azt sem tudom mi a motiváció :)))
2016. márc. 3. 17:29
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

Neked fingod sincs a való életről, valami álomvilágban élsz! Hogy egy 25-30év közötti frissen végzett mérnök egzisztenciálisan vagy tudásban egy 35-40 éves szintjén van? (idősebbet már nem is írom...) Ha apuci a segge alá tolta a pénzt akkor az egzisztencia adott, egyébként meg csak álmodozik arról, hogy egyszer majd lesz saját lakása, esetleg autója,egy pár év múlva. Tudod mit tud egy frissen végzett mérnökhallgató, ügyvéd, orvos? Semmit, tapasztalat nuku, önálló munkavégzés nuku, ha nincs mögötte egy rutinos öreg róka aki megmutatja a trükköket és kihozza a tehetséget belőle,akkor magától csak nagyon ritkán jut fel a csúcsra. Voltál valaha állásinterjún? Szerinted a 25 éves friss diplomás vizsgáztatja a 40 éveset vagy fordítva? Szerinted azonos fizetésért dolgoznak? Semmiben nincsenek azonos szinten, még a Nők terén sem. Ami mellettük szól az a fiatalságuk és az a tehetség ami 35-40 éves korukra beérik 10 év tapasztalattal a hátuk mögött. Láttál már 30 éves menő ügyvédet, esetleg felső vezetőt(nem az állami szférára gondolok)? Fogalmazzunk úgy, hogy nem jellemző, nem véletlenül.

Teljesen felesleges elhízással és pocakosodással dobálózni,mert ez nem kifejezetten kor hanem életmód függvénye, a fizikális teljesítőképesség 50év környékén érezhetően csökkenni kezd, csak az nem mellékes hogy milyen helyzetből romlik.

Ami az intelligenciát illeti...gondolj már vissza egy pár évet az életedben, hogy mennyit tanultál és tapasztaltál. A stílusod alapján még 30 sem vagy, többet ültél iskolapadban mint a sulin kívül, honnan tudnád hogy az élet hogyan működik? Láttad filmben? Olvastad valami könyvben? Internet?

Tapasztalj és tanulj...ezt tudom Neked javasolni.

2016. márc. 3. 18:58
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

Tudod azzal van Nálad a probléma, hogy az almát akarod a körtével összehasonlítani...és óriásikat csúsztatsz emiatt. Igazat adok neked abban, hogy egy 25 éves jogász, mérnök hallgató sokkal potensebb, mint egy 40 éves dokkmunkás. De egy 35 éves 10éves szakmai múlttal bíró társához képest sehol nincs, tudod ezt hívják ranglétrának. És hogy a kettő közül ki a sikeresebb a Nőknél? Aki fiatalabb, vagy akinek meggyőzőbbek az érvei?

Az a szerencse, hogy nem mindig az észérvek dominálnak....

2016. márc. 3. 19:08
 35/40 anonim ***** válasza:

Jajj de bepöccentünk...egyetlen szóval nem mondtam azt hogy egy friss diplomás meg egy 10 éve szakmában lévő tudása megegyezik. Légyszi másold már be nekem ha mégis...azt írtam, hogy ha valakinek jó végzettsége van és felveszik friss diplomásként egy jó céghez akkor nem kell azon aggódnia hogy hó végén hogy éljen..nagyon nem..Lehet hogy nem vesz rögtön lakást, autót magának, mint senki, de futja önálló, független jó életre, amit nagyon sok huszon éves nem engedhet meg magának. Sokan még a szülőktől sem tudnak leválni, nem hogy saját lakás.

Nem értem miért veszed támadásnak minden szavamat, és kezdesz el személyeskedni, tudtommal nem ismerjük egymást. Ha rád igazak az általad korábban felsorolt jelzők, és ekkora sármőr vagy 35-45 között aki folyton váltogatja a nőit (nem is tudom irigy legyek e vagy inkább ne), akkor legyen, nem vitatom el tőled, nincs nekem ezzel semmi bajom. De ez TE vagy, nem lesz automatikusan minden ember a kor előrehaladtával ilyen, ez blődség. Jöhetsz az egészséges élettel, meg a sporttal, valóban sokat segít, de azért ne kezd már el összehasonlítani egy huszon/harminc X éves férfi testét az ötven közeliével....egészséges élet ide oda, azért van különbség nem kevés, az idő dolgozik minden embernél, sajnálom ha benned ez ekkora felháborodást kelt :)

Amúgy nem kell így nekem esni, én csak a környezetemből veszek példát. A párom és az én munkahelyemen is az van, hogy akinél van kapcsolat/házasság, azoknál a normálisnak átlagosnak mondható korkülönbség játszik, plusz minusz pár éve ide-oda...Nem látok 50es pasikat 20as csajokkal bocsi :) Akinek meg nincs kapcsolatuk (30 fölött) nos azoknak...nincs ész kész. Nem kell ide a hókusz pókusz. Megvan az egzisztencia hidd el, külföldi kiruccanás sielés, pénz szórakozásra...csak épp csaj nincs. Ezzel nem ledegradálni akarom őket, csak nem az a nagy csajozós és kész, van ilyen. Ezért nem kéne itt elhitetni boldog boldogtalannal, ha elszalad felette az évek sokasága minden nő bugyija egyből rá nedvesedik, mert valamit fel tud mutatni.

Itt is hány olyan kérdést olvasol ahol 30+-os pasik írnak arról hogy bár rendes jól szituált, de a csajok terén nincs szerencséje...Ez ember függő nem kor függő.

Mondom ha te ekkora Rómeó vagy örülök neki, senki nem sajnálja tőled de ne állítsál már totál valótlanságot.

2016. márc. 3. 19:16
 36/40 anonim ***** válasza:

Igen, de annyira tökéletes kevés van mint Én.

Nem kérek priviket, csak ha 10/10 vagy mint kívül, mind belül.

Megjegyzem a mostani barátnőm egy jó indulatú 8,5/10 szóval annál jobb kell legyél különben tényleg csak az időmet vesztegeted!

2016. márc. 5. 11:48
 37/40 anonim ***** válasza:

50 pasit nem látsz 30 év körüli Nővel?

Szerinted az azok a pasik akik elválnak az első feleségüktől milyen időssel szoktak összebútorozni?

2016. márc. 5. 12:46
 38/40 anonim ***** válasza:
:D Ugye ez a kérdés nem komoly?? Egy férfinek nem jár alanyi jogon 20 évvel fiatalabb nő, csak mert az van a lába között. Akinek 20 évvel fiatalabb nője van az mondjuk az a kategória aki mellett annak az "őszinte szerelmes nőcinek" nem kell dolgoznia...de persze ringassátok csak magatokat abba a reménybe hogy majd nektek is lesz, minden bizonnyal, csak úgy :) Ha a pl-emben szereplő férfiak vagytok akkor az más. De azért valljuk be nem szaladgálnak ilyenek 100ával, pláne nem a mai Magyarországon, max bizonyos körökben.
2016. márc. 5. 13:27
 39/40 anonim ***** válasza:
Most komolyan elképzeltem lelki szemeimmel, átlag 50 éves fószer az átlag fizujával életszinvonalával meg amit ebből ki tud hozni, ballag a 20 éves cicamicájával :D:D :D mindig tudtam hogy van itt ego kérem, de azért ez mindent visz. És az átlag az még a jobbik eset mert mint tudjuk sok embernek az a 150 ezer amit a statisztika átlagnak hiv is elérhetetlen fizu, ennél többen élnek kevesebből :)) Az ötvenes pasi 20 évesssel az már a havi több szászezres fizu mondjuk közép felsővezető, stb stb...abból meg vajon mennyi van?? :)))) vicces vagy nem mondom
2016. márc. 5. 13:32
 40/40 anonim ***** válasza:

Nálad azzal van a probléma, hogy a végletekben gondolkozol. Kiragadsz szélsőségeket és azzal érvelsz.

Egy 20 éves lánynál egy 25-30 éves pasi igenis potensnek számít, egy 40 feletti az már nem életszerű. Egy 25 éves Nőnél már kitolódik úgy 30-35 évesig, egy 30 körüli érett Nő simán hozzámegy egy jó egészségi állapotban lévő 40+ férfihoz is,mert családot és biztonságot akar, és azt, hogy az élete kiszámítható és stabil legyen. Nem minden Nő gondolkodik így, de elég sokan. Egy 30 éves Nőnek már van annyi tapasztalata, hogy el tudja dönteni, hogy le tudja élni az életét az adott férfival, sokkal megfontoltabb döntést hoz mint fiatalabb társai. Akik elkapkodták a párválasztást pont ilyen korban szoktak elválni és másodszorra már nem követik el ugyanazt a hibát. Esküvős szakmában dolgozom, van rálátásom erre. Lehet hogy nem voltam világos abban, hogy nem az alkalmi kapcsolatokról beszélünk, az egy egészen más tészta. Egy házasságnál már nem elég a puszta vonzalom, vagy a jó szex, ott észérvek is vannak és azok többnyire az én állításomat igazolják. Lehet bármilyen meggyőző stílusod és csinos pofid, ha nincs mögötte semmi, egy érett NŐ ezt pillanatok alatt kiszúrja.

Évente több száz párral találkozok, akik összekötik az életüket és a legjellemzőbb a +3-5év korkülönbség a férfi javára, de az 5 évnél nagyobb korkülönbségből is több van mint az azonos korúból. Nem tudom, hogy erre van-e statisztika, de szívesen megnézném.

Minden Jót!!!

2016. márc. 5. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!