Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban egyszerűen túlkínálat van férfiakból?

Figyelt kérdés

Akár interneten, akár szórakozóhelyeken TÖBBSZÖR annyi férfi van mint nő. Akár ilyen 3-4szer annyi. Főleg az ilyen 20-as korosztályban. Az apám idején, még elvileg úgy volt, hogy egy diszkóban minden férfinek jutott nő, akit felkérhetett táncolni, most meg már egyre frusztráltabbak a férfiak egy buliban is, mert mindenki azért megy, hogy csajozzon, de ki nem mondott tény, hogy túl sok a férfi és túl kevés a nő. Emiatt sokszor alkohollal oldják a feszültségeket, lökdösődnek, kakaskodnak, versenyeznek egymással stb.

Hogyan alakult ez a helyzet ki?

2016. márc. 1. 16:25
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

#9 Jól írta a tendenciát.

Van egy kollégám, nálam 10 évvel idősebb. Volt köztünk ez az.. Ő most 35 éves. A 40+ elvált, gyerekes, de még akár a nem elvált nők is úgy ugranak rá, hogy alig győzi levakarni őket magáról. Foggal körömmel harcolnak a fiatalabb férfiakért, nem sok sikerrel. Lásd, én előbb kellettem neki, mint a 44 éves ismerőse..

2016. márc. 1. 17:29
 12/40 anonim ***** válasza:
13%

"Legalábbis furcsállnám ha egy 26 éves férfit egy 14 éves lánnyal látnék."

Én 27 éves férfiként 15 éves lánnyal jártam. Mégis jó volt vele a korkülönbség ellenére. Mert az volt a vágyam, h 15 éves szűzzel lehessek.

34/F

2016. márc. 1. 17:32
 13/40 anonim ***** válasza:

a "10" reagálva......

Elképesztőnek tartom azt, hogy egy táncos szórakozóhelyen manapság több férfi van mint Nő, pedig ez a tapasztalat a belépők eladása alapján. Mindezt úgy, hogy a Nők gyakran ingyen mehetnek be miközben a férfiaknak gyakran fizetni kell a belépésért. Nem volt ez mindig így, 10 évvel ezelőtt még nem ez volt a jellemző a budapesti szórakozóhelyeken, nem egy helyen halottam, de nem reprezentatív a felmérés.

Másik barátom társastáncot,salsát,bachatát tanít és minap mesélte nekem, hogy szinte minden csoportban fiú többlet van mostanság miközben 3-5 évvel ezelőtt épp a fordítottja volt a jellemző. ezzel szemben az idősebb korosztály által kedvelt Tangó világában tartósan Nő többlet van, sőt sorban állnak egy szabad hapsiért. Nehéz rá magyarázatot adni.

2016. márc. 1. 17:33
 14/40 anonim ***** válasza:
#12 Csak gratulálni tudok, te beteg fsz.
2016. márc. 1. 17:50
 15/40 anonim ***** válasza:

Én a 7-es válaszolót tudom csak igazolni.

Valóban több a nő , DE összességében több! 1-100 évesig.

És a 20-as 30-as korosztályban kevesebb a nő. Ez nagyon érezhető.

2016. márc. 1. 18:01
 16/40 anonim ***** válasza:
A szórakozóhelyeken sokszor több a nőm mint a férfi. Ez a hétvégétől függ. Voltam olyan diszkóban ahol 2x annyi nő volt mint férfi. De ugyanebben a diszkóban volt amikor 3x annyi férfi volt.
2016. márc. 1. 18:10
 17/40 anonim ***** válasza:
Na hol van az a férfihorda, aruljatok mar el de tenyleg, minden hetvegen ott fogok logni :))
2016. márc. 1. 18:13
 18/40 anonim ***** válasza:
De amúgy általánosságban elmondható, hogy 20-30% -al több a férfi mint a nő a szórakozóhelyeken.
2016. márc. 1. 18:15
 19/40 A kérdező kommentje:

Merre van a férfihorda? Honnan a fenéből tudjam hol laksz? Minden szórakozóhelyen.

De legyen mondjuk egy konkrét példa, Morrison's 2, Budapest

2016. márc. 1. 18:22
 20/40 anonim ***** válasza:
Egyszerű demográfia és biológia. A 60 év alatti korosztályban 10x annyi férfi van, mint nő, csak eltitkolják előlünk a tényeket a tudjukkik, a statisztikai adatokat pedig meghamisítják. De ez attól még így van. Ezért nem jut neked csaj, tesó!
2016. márc. 1. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!