Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavar titeket, ha a kiszemelteteknek "csajos" kutyája van?
"Csajos" kutya alatt értem: pomerániai, yorki, sheltie, westi, uszkár, minenféle nyéze, bichon stb.
Bármennyire gyermekdednek tűnik a kérdés, azt figyeltem meg, hogy rengeteg férfi már-már undorodik az ilyen kutyáktól.
Az én barátnőmnek egy yorkija van. Az elején nekem még fura volt, hogy a kis blöki mindenhova szaladgálhat náluk, de megszoktam. Szerintem aranyos kutya, de attól még a nagyobb termetűeket preferálom (sajna egy hónapja pusztult el a kutyám, egy kaukázusi juhász, akit Bubunak hívtak :'( )
23/F
Nekem nő létemre Pitbullom van,sokan meg felelötlennek tartottak azért mert hogy nőnek nem való kutya. Pedig az enyém megvan nevelve és az életem bíznám rá.
Ám énis ismerek sok olyan pasit ,akit íritál ha a nönek ölebe van.
A párom egy kigyúrt,tetovált pasi és csivavája van. Ha összeköltözünk mind a 2 költözik velünk.
Akkor a labrador minek számít? :D
Japán csin (spániel) és a mopszok is olyan kis cuki kutyák.
Én úgy szeretnék egyet.
Pacsi annak a hölgynek, akinek pitje van :D
Én is nő vagyok, és szintén pitbull tulaj :) Én úgy éreztem, hogy nem illene hozzám egy szobacirkáló, végül a pit természete fogott meg.
De nem lenne bajom azzal, hogyha a pasimnak szobacirkálója lenne, ha kutyaként neveli, és nem egy agresszív, kisebbségi komplexusos vakarcs lesz belőle. Ugyanúgy kutya, ugyanúgy imádni való. Csak mint mindnek, megfelelő, kutyához méltó nevelés kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!