Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhat párt magának egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhat párt magának egy olyan nő akinek nagyobb az elvárása mint amit nyújtani tud?

Figyelt kérdés
Pl: kövér és sportos pasit akar, szegény de gazdagot akar. Csúnyább de helyest akar stb. stb.
2016. febr. 28. 14:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én csúnya vagyok és kövér, a párom meg sportos és helyes. Szóval igen, találhat. És ha még azt is elárulom, hogy én nem kerestem senkit, ő szólított meg, akkor szívrohamot is fogsz kapni.

Ennek ellenére ezerszer is elmondta már, mit mindent köszönhet nekem, mit kap tőlem, amit mástól soha. Ezek szerint tudok nyújtani neki valamit, amire szüksége van. Még ha egy plázában sétáló ember nem is lát mást, mint egy helyes pasit meg a bálnát kézen fogva. :)

Amit te akarsz tudni, az az, hogy kaphatsz-e olyan nőt, aki nagyon szép, vékony, akkor is, ha te nem vagy helyes és sportos, és gazdag sem.

Mit tudsz TE nyújtani neki?

A másik: találsz-e olyan lányt, akinek az hiányzik az életéből, amit te adni tudsz?

2016. febr. 28. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Tudod, nem csak azok az emberek illenek össze, akik látszatra összeillenek. Szegény ember is kitörhet a szegénységből, ha akar és tesz érte, a kövér ember lefogyhat, a szépség meg szubjektív ízlés kérdése... stb.
2016. febr. 28. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
persze h talalhat, csak nem tudom medigg fog az mukodni egy olyan kapcsolat..
2016. febr. 28. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez életkörülményeitől, s éppen elvárt dolgától függ.

Egy emberileg székláb ember ne akarjon egy mindenkinek jót akaró nagyon pozitív lelkű embert.

Ahogy nem tudom hogy élvezne egy zseni( átlag X 1.6) ember egy átlag alatti agyi szinttel rendelkező embert. Mondjuk sose láttam olyat, átlaghoz butának nagyon okos kellett volna, de aránylag jó példa.

Ezek elégé számító dolgok.

Ha személyiségek egymásra találnak, hovatartozás, múlt, rendszerbeli életben lévő pozíció s ezzel járuló dolgok s semmiféle más dolog nem fog számítani. Különben is.. Lehet egy hozzá nagyon passzoló embernek éppen ő genetikájából duci teste ideálja.

2016. febr. 29. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!