Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nincs sikerem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nincs sikerem a nőknél mert mégse vagyok helyes?

Figyelt kérdés
Sikertelen vagyok a nők terén. Van aki azt mondta mert nem vagyok helyes azért de nem hiszem mert anyukám azt mondta helyes fiú vagyok de a bensőm viszont jó. Szóval nem tudom mi lehet a gond. Lehet hogy valaki a külső miatt sikertelen a nőknél?
2016. febr. 28. 13:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A jó belső, önbizalom, humor stb, semmit nem érnek a jó külső nélkül. Ez az igazság, rossz külsőt nem lehet kompenzálni személyiséggel, ez csak mese habbal,hogy lehet.
2016. febr. 28. 13:30
 12/13 anonim ***** válasza:

DEHOGY! Lehet, hogy anyukád elfogult.

Egyébként meg ha valaki szeret, ne a külsőd miatt szeressen, az változik.

Van két nagyon szép csaj unokatesóm, tényleg mind 2 szép, szerintem nincs olyan pasi, akinek nem kellenének, és képzeld el, hogy az egyiknek olyan csúnya a férje, hogy az ördög hozzáképest gyönyörű.

A másik barátja szintén csúnya.

De nem hiszem, hogy a külsső számít ha valakit megszeretsz. Az én párom első találkozásunkor nem tetszett nekem külsőre, de a randi végén nagyon megtetszett, és nála csodásabb embert nem is ismerek.

Csak legyél nyugodt, és legyen önbizalmad.

2016. febr. 28. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez relatív.
2016. febr. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!