Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyes pasiknak az ölükbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes pasiknak az ölükbe hullik a nő, vagy nekik is tenniük kell valamit érte?

Figyelt kérdés
A helyes pasiknak az ölükbe hullik a nő, vagy nekik is tenniük kell valamit érte?
2016. febr. 28. 11:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Amúgy a jó külső előny, kib..ott nagy előny, nélküle semmit nem ér a személyiség, ha érne valamit már feleségem lenne, nem hogy "csak" barátnőm.
2016. febr. 28. 13:17
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

@13:17

Én igazából nem értek veled egyet, de nem is vitatkozom veled, mert a te dolgod, miképpen látod a dolgokat, én mindössze annyit tettem, hogy leírtam a tapasztaltaimat mások okulására.

Még csak a személyiségről, mert használtam ezt a kifejezést:

Jó személyiségen én nem az illemtan szabályait értem (annak is megvan a helye, de teljesen nem a csajozásban), hanem a laza, flörtölő stílust. Ez meg olyan dolog, hogy van, akiben megvan kezdettől, másnak ki kell alakítania magában. Csernus Imre például arra mutat rá az egyik könyvében, hogy a fájdalom változással jár. Ezt az árat azonban nem mindenki hajlandó megfizetni, ezért ezért sokan vannak azok, akik nem lesznek sikeresek sem a lányokkal való ismerkedésben, sem a karrierjükben, sem az élet más területein, hanem majd mindig megmagyarázzák, hogy mások a hibások, ahelyett, hogy vállalnák a felelősséget.

2016. febr. 28. 13:34
 23/26 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy igazad van, az a baj ezzel az egésszel,hogy mindketten a tapasztalatinkat írjuk le, és amíg az egyikünk nem tapasztalja azt, mint a másik, így nehezen fog egyetértés születni.
2016. febr. 28. 14:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat írtál Dante. Nő vagyok, és én is úgy látom, hogy a szöveg nagyon fontos.

Jártam már úgy sráccal, hogy annyira látszott, hogy zavarban volt, hogy nem tudott kinyögni semmit és végül hiába indult jól a dolog, nem lett belőle semmi. Sőt engem is nagyon lelombozott az egész és a mai napig nagy csalódásnak tartom!

Szóval tényleg fontos a stílus. Úgy is jártam már, hogy valaki annak ellenére tetszett meg, hogy nem az ideálom, mert olyan volt a stílusa.

2016. febr. 28. 14:32
 25/26 anonim válasza:
Én egy roppant jóképű férfi vagyok de most nincs barátnőm.Volt,de anyagilag tönkrevágott.Aztán most szépen visszaépítem magam.Viszont amíg nem vagyok top-on ,nem is próbálkozom velük.Mert a pénz nagyon fontos a nőknek...
2016. febr. 28. 19:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Na már megint egy általánosítás. Biztos vannak, akiknek a pénz a fontos, de egy csomó másiknak elég, ha a férfi dolgos és törekvő.
2016. febr. 28. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!