Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyes pasiknak az ölükbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes pasiknak az ölükbe hullik a nő, vagy nekik is tenniük kell valamit érte?

Figyelt kérdés
A helyes pasiknak az ölükbe hullik a nő, vagy nekik is tenniük kell valamit érte?
2016. febr. 28. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

A munkatársam elég helyes pasi. 1,5 éve mentek szét a barátnőjével, de még nem szedett össze senkit komoly kapcsolatra.

Mi néha összefekszünk, meg valószínű mással is.. Legalábbis az eddigi köztes 3-4 hónapokban kétlem, hogy ne feküdt volna le senkivel.

Nem tudom, hogy akar-e egyáltalán komoly kapcsolatot, mindenesetre nincs neki.

Én úgy gondolom persze, hogy bárkit le tudna venni a lábáról.

2016. febr. 28. 12:08
 12/26 A kérdező kommentje:

hát nekem egyszer volt olyan, hogy valaki buliban rámcuppant. Rögtön fb-t kért, stb. De nem nyomultam rá, mert nem volt meg az a plussz, nem dagadt/ronda, csak tudom, hogy 1 hónapnál tovább nem tudnám csinálni vele.

Ilyen esetek 4 évente egyszer történnek velem, ez 3 éve volt. Azóta már a 3. pasiját tapossa, mégis tegnap volt, hogy mosolyogva odajött, és a kebleit hozzám nyomta...

ezért mondom, hogy hiába vagy valakinek helyes, kicsit azért tenned kell akkoris, kiváncsi voltam, másoknál mivan

2016. febr. 28. 12:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos tapasztaltatok már olyat a környezetetekben amikor barátnők a több éves barátságukat felrúgták, mert megjelent valami jóképű pasi és mind a kettőnek ő tetszett. Átlagos vagy alatti pasiért még nem láttam ilyet tőlük. Álompasiért vagy nyálgépért több ilyet is tapasztaltam.
2016. febr. 28. 12:10
 14/26 anonim ***** válasza:
75%

Én egy jóképű férfi vagyok, és a következőképp gondolom a dolgokat:

Nem igazán értem, hogy mit értesz azon, hogy az "ölükbe hullik" a csaj? Talán azt gondolod, hogy ha belépek valahová a lányok azonnal letolták a bugyijukat? Azért ez nem ilyen egyszerű. Emlékszem, amikor 9-ben sulit váltottam az talán első alkalommal amikor megjelentem a női osztálytársaim előtt a folyosón, felém néztek, és azt mondták: "hű, de jóképű fiú". Barátnőm mégsem lett, mert gyáva voltam kezdeményezni, a nők pedig nem szeretik a gyáva alakokat. Tehát hiába nézek ki jól, ha nincs megfelelő kisugárzásom, akkor le fognak pattintani. Ne hidd el tehát a sikertelen pasik agymosását, hogy ha valaki jól néz ki, az biztosan akármilyen csajt meg tud kapni. A jó külső valóban előny, de ez édeskevés. Azóta persze már dolgoztam a személyiségemen, és meg tudtam azt csinálni, hogy pár perc alatt bezsebeltem egy ismeretlen csaj telefonszámát, de ez a személyiségfejlesztésnek köszönhető.

A másik meg az, hogy olyan esetem is volt, amikor találkoztam egy csajjal (akinek pasija volt, tehát nem volt szingli), és bár az értésemre adta, hogy bejövök neki, mindazonáltal önmagát nem tartotta hozzám elég jónak. Tehát az önbizalomhiányos lányok például kifejezetten olyanok, akiknél azért dolgozni kell a sikerért. Bár én inkább a bevállalósabb lányokat bírom, akik nyitottak, és nem kell felesleges erőfeszítéseket tennem.

2016. febr. 28. 12:18
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem igazából nincs is ezzel gondom, hogy egyes férfitársaim hetente mást dugnak. Szoros ismerettségemben is több ilyen haver/barát van aki nem győzi venni a kotont. Nem vagyok irígy vagy bármi hasonló. Derűs történetnek fogom fel amikor mesélik, meg mutatják a képet, hogy kit dugtak már meg megint. A lehangoló az, hogy a nők a szájukkal és írásban mindig a belső értékeket hangsújozzák, holott ezeknek a srácoknak az értékeik ilyen szempontból nekem egy kicsit megkérdőjelezhetőek. De ezt a külsejükkel kompenzálják és a csajoknak ez bőven jó szokott lenni.
2016. febr. 28. 12:24
 16/26 anonim ***** válasza:
71%
14-es, az hogy te ismeretlen csajok telefonszámát bezsebeled percek alatt nem csak a személyiség fejlesztésnek köszönhető, hanem annak is hogy jóképű vagy, ennek a kettőnek a kombinációja, de főleg az nyom sokat a latba, hogy jóképű vagy. ha nem lennél az,akkor b..hatnád a személyiség fejlesztésed, tapasztaltam.
2016. febr. 28. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
59%

Jól mondják itt páran, a nyitottság nagyon fontos. Hiába jóképű egy srác, ha nem jár társaságba, vagy fogalma sincs, hogyan kell beszélgetni, cs*szheti a helyes pofiját. Már elnézést :) Ellenben egy átlag srác is könnyedén ismerkedhet lányokkal, ha jó a beszélőkéje, humoros, magabiztos.

Én is ismerek olyan srácot, akinek elég hosszú ideig nem volt senkije, még alkalmi se, mert egyszerűen zárkózott, és elég szerencsétlen benyomást tud kelteni elsőre. Pedig helyes, izmos, diplomás és mindemellett zenél is. Papíron tipikusan az az alkat, akiért bomlania kéne a csajoknak, de valahogy mégsem :)

2016. febr. 28. 12:50
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
"Ellenben egy átlag srác is könnyedén ismerkedhet lányokkal, ha jó a beszélőkéje, humoros, magabiztos." Ja, igen, aztán megkaptam,hogy milyen jó fej vagyok, meg jókat lehet velem nevetni, de barátságnál több sajnos nem lehet. nagyon sokra mentem a humorral, meg a jó beszélőkével, udvari bolondnak kitűnő az ilyen.
2016. febr. 28. 13:01
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

@12:38

Ezt most csak azért mondod, mert vagy kevés tapasztalatod van a nőkkel kapcsolatban, vagy egyáltalán nincs.

Az egyik legfájdalmasabb pillanat éppen az volt az életemben, amikor az egyik exbarátnőm megcsalt, és lecserélt engem egy nálam előnytelenebb külsejű pasasra. Amikor láttam őket kézen fogva, még az is kitűnt, hogy a pacák kicsit alacsonyabb, mint a csaj... Forrtam is a dühtől, hogy hogyan történhetett meg ilyen, mert nekem ez megalázás volt, hogy egy előnytelenebb külsejű pasi elvette a barátnőmet.

Aztán nyilvánvalóvá vált, hogy annak a pacáknak olyan stílusa, személyisége volt, ami a csajnak jobban bejött, mint az enyém, és ekkor értettem meg, hogy nem a külső az, ami alapján eldőlnek a dolgok. A jó külső >>előny<<, de NEM biztosíték arra, hogy lesz csajod.

Ekkor ástam magam bele a személyiségfejlesztésbe, és az után vált hasznára a külsőm, amikor már olyan stílusom is volt, ami elég vonzó volt a nőknek ahhoz, hogy leálljanak velem beszélgetni.

Minden profi csajozó tudja, hogy ez így van. Az egyik talán legnagyobb nőcsábász, akit ismertem (állítólag lányok hívták fel telefonon, hogy vegye el a szüzességüket) is hasonló tanácsot adott nekem: Legyen jó dumám (magyarul stílusom), és meglesz a nő. Érdekes módon a külsőről semmit nem beszélt, pedig ha valaki értett a nőkhöz, akkor ő biztosan.

2016. febr. 28. 13:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs tapasztalatom a nőkkel, sajnos van elég, csak sajnos negatív, bár csak nem lenne, akkor le is szarnám ezt az egész párkapcsolat, csajozás dolgot.
2016. febr. 28. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!