Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire valószínű? Megismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keira100 kérdése:

Mennyire valószínű? Megismert vkt barátnőm, de a pasinak 17 éve tartó kapcsolata van,41 éves, élettársa 47. Bnőm 35.

Figyelt kérdés
Gyerek ott közös nincs csak egy felnőtt a nőnek korabbi kapcsolatból, újra szülni még fiatalon a pasinak nem akart. Randik mennek pár hete. Bnőm még egy két hónapot ad a dolognak. Tudom a sablont a helyzetre ezt ne is írjàtok. Pasit nagyon megfogta a bnőm, úgy néz ki nem csupan kulsoleg. Szerintetek lépni fog vagy ha eddig nem lépett ki belőle nem is fog? Szerintem csak az izgalom, friss sex miatt van baratnommel. Szerintetek lehet maskepp is? Pasinszerint kihűlt a kapcs es egy éve mar tema volt a folytatas ertelme.

2016. febr. 28. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Gerinces férfi (és nő), ha kihűlt a kapcsolata, szépen lezárja, és csak utána ketes mást. Ha olyan rossz a kapcsolat, miért maradt vele még egy évet? Talán mert kényelmes így? Vagy mégsem annyira rossz? Vagy miért nem szakított rögtön, mikor összejött a barátnőddel?
2016. febr. 28. 10:59
 12/13 A kérdező kommentje:
Bocs, éjjel telefonról így sikerült a kiírás. Köszi a válaszokat, én arra szavazok nem fogja elhagyni....Nem is jó, ha így indull egy kapcsolat. Kívàncsi vagyok mi lesz, én 2,5 éves kapcsolatból léptem ki a vőlegényemért és két hét alatt el tudtam dönteni. Mert kellett a párom a kockázatok ellenére. Exem sajnos jogász volt, de havonta kb. nagyon sokat ivott. Egy pszichológus akkor azt mondta ha igazán kell a pasi fogom tudni dönteni. Tudtam. 😊 Exemmel egy csók se volt párom megismerése után. Mostani párom még várt volna valamennyit, de utólag mondta, hogy ha jött volna más, jó pár hét után már nem várt volna. Volt esze és önérzete. Ez kéne a nőknek is. De nem akarom túl pesszimista lenni a barátnőm felé, ezért tettem fel a kérdést.
2016. febr. 28. 11:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Jajj a k betűt akartam többször csak közel az m bocs! :)
2016. febr. 28. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!