Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire unalmas lehetek, hogy minden pasi felszívódik pár beszélgetés után?
Vannak barátnőim, fiú barátaim is, nem is egy, és idegenekkel is könnyedén megtalálom a közös hangot, szóval tényleg nem értem. Nem csak a pasik keresnek mindig, én is szoktam őket, érdeklődök is felőlük, de mégis mindig eltűnik az összes...
Mi a baj velem? :(
Hát én se szép sem szexi nem vagyok. Első körben a férfi népesség átnéz rajtam. De nekem mindig akkor akadnak udvarlóim, amikor kicsit jobban megismernek, már pár beszélgetésen túl vagyunk.
A legkeményebb az volt amikor az egyik exem haverja tepert értem (úgy hogy még jártam az akkori barátommal).
Ott a szeme láttára csapta nekem a szelet, és majd félévig próbálkozott.
Nekem állítólag nem szokványos női gondolkodásom van, egy csomó női attitűdöm nincs meg és ez imponál sok férfinak annyira, hogy még az antiszexbomba külsőt is megbocsátják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!