Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan szórakozóhelyek, társkeresők az országban, ahova csak a különlegesen szép nőket engedik be/hagyják jóvá a regisztrációját?
A trottyos vénembereket kihasználó, lehúzó prostituáltak nem érdekelnek.
Nekem a különlegesen egyedien vonzó és erkölcsileg is értékelhető nők kellenek.
Azok ha 20-25 évesek akkor a szülészeten, masszív házasságban.
25-30 között óvodában, szülőin, gyerekboltban a gyerekeikkel és a férjükkel...
30 felette a suliban stb.
Amelyik csaj ilyen azt már 16 évesen megszerzni egy előrelátó srác és évtizedekig - vagy akár örökké - együtt lesznek.
Jopar eve tortent, h egy baratnommel elment valami klubba inni, tipikus csajos este akkor jottem vissza kulfoldrol, es a kidobo nem engedte be a csajt mert szerinte "nem illik a klub profiljaba". Persze mondta, h en bemehetek, en meg of korsz kihagytam.
A baratnom nem csunya, de teny h szemuveges, kicsit amolyan szurke eger, ha adna magara jo no lehetne, de nekem o mindenhogy szep, mert a baratom es szeretem. Szoval vannak ilyen klubok:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!