Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha úgy barátnőm, hogy az egyetemen kívül semmi célom?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt kell érteni, hogy tényleg semmi. Nem sportolok (pedig kellene, mert nagyon vékony vagyok), nincsenek haverjaim (sosem érdekeltek az emberek, csak ha valami célom volt velük, igaz mást sem érdeklek), nincs hobbim, nincs véleményem akármilyen témáról. Programozónak tanulok, de még a saját szakmám sem érdekel, csak azért tanulok, hogy pénzem legyen a jövőben. Talán az egyetlen esélyem egy gold digger lenne (persze ha nekem is összejönnek a dolgok), mert a nőkkel abszolút nem tudnám magamat megértetni. Szeretnék ezen a helyzeten változtatni, csak sajnos nem tudom, mit és hol kellene először elkezdeni?2016. febr. 26. 17:02
11/12 anonim válasza:
#10 Igazság szerint nem keresek rosszul. Ezen gondolkoztam már sokat, hogy elvileg vonzanom kellene az ilyen nőket. Pedig nem, egyet sem sikerült bevonzani. Lehet túl ocsmány és alacsony vagyok, vagy lehet jobban ki kéne tennem a fuxot...
Igaz, ilyen nő mondjuk nekem nem kellene, akkor már inkább prosti, az legalább nem tagadja azt, ami.
12/12 anonim válasza:
#11 Vagy a hányadék személyiséged az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!