Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Erre nem szoktatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Erre nem szoktatok gondolni?

Figyelt kérdés

Még mielőtt nekirugaszkodok, szeretném leszögezni, hogy van párom.

Szóval itt is és a baráti társaságomban is láttam olyan pasit, aki átlagos külsőre és ez sem elég a lányoknak. Vagyis van olyan lány, akinek igen, de az az esetek többségében olyan is, amilyen... Én is ezek közé az átlagos pasik közé tartoztam. De találtam egy kivételt. Igaz nem magyar származású a lány, de ez biztos lényegtelen :)

És most jön a kérdés: olyan sok pasi van, aki komolytalan, vagy esetleg tényleg nagyon ronda szegény, esetleg igénytelen.

Nincs olyan sok rendes, jóképű pasi, hogy mindegyikőtöknek jusson.

Nem gondoltatok rá, hogy lejjebb adnátok az igényeiteket külső terén és az átlagos pasiknak is adnátok esélyt?

Arról nem is beszélve, ha ti sem néztek ki úgy, mint egy topmodell...

2016. febr. 26. 12:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem jutott. Örülök, hogy nem adtam lejjebb. Habár szépnek tartom magam, aranyos vagyok szerintem(alacsony vagyok, fekete szemekkel, szőke hajjal, vékony alkattal-nem sovány). Szerencse, hogy a barátomnak pont bejönnek a pici lányok.
2016. szept. 22. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!