Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőre regisztrálni 20 éves lány létemre mennyire gáz? Külsőmre tett megjegyzések általában aranyos, cuki, kedves. Normális srácok vannak fent ilyen oldalakon?
Szia!
Nagyon nehéz, de nem lehetetlen.. Én 18 évesen regisztráltam, másfél év alatt 3 helyen fordultam meg. Rengeteg embert megismertem, és volt egy stílusom, ami azért kiszűrte a nem megfelelőeket.. Elég sok randim volt, többekkel barátságban maradtam. Végül megismertem a Páromat, akivel 2 és fél éve együtt vagyok, és terveim szerint együtt is maradunk. :)
Társkeresőn igenis vannak normális emberek, akiknek élőben nehezebben megy az ismerkedés vagy olyan környezetben vannak, stb.. Persze, sok az idióta, nekem is annyi pénzt ajánlottak összesen ilyen-olyan khm.. tevékenységért, hogy abból kijött volna egy középkategóriás autó (kiszámoltam). Eleinte frappánsan válaszolgattam ("-mire lennél hajlandó százezerért? -kötnék pulóvert csalánból."), aztán meguntam. Szóval erre készülj fel, és csak akkor vágj bele, ha elég kemény vagy, hogy ezeket hidegre tedd. Vannak fent normális srácok. :) 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!