Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kor felett baj ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kor felett baj ha egy férfinek nem volt kapcsolata?

Figyelt kérdés

Mikortól beszélhetünk arról,hogy komoly lemaradásban van?

Ahonnan már nehéz megtanulni amit elmulasztott.

Hány évek kortól hátrány ez a nők szemében?

30? 25?

Ha belefutsz egy ilyen esetbe,hogy kezeled? Amikor a férfiről akivel találkozgatsz kiderül,hogy sose volt barátnője még. És ugye akkor másban sem biztos,hogy elég tapasztalata van.

Te hány éves vagy?

2016. febr. 24. 17:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már miért lenne az ember társas lény? Lehet, hogy a többség az, de nagyon sokan vannak akik a hátuk közepére sem kívánják, hogy valaki vagy valakik állandóan velük legyenek. Többek között én is szeretek egyedül lenni, de ez nem azt jelenti, hogy mindenkit utálnék, vagy soha nem járnék társaságba. Mindenkinek mások az igényei. Fogadjuk el és kész.
2016. febr. 25. 00:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Szóval 20 felett már nehéz?

Ez ekkora gond?

Nekem az mondjuk még elég fiatalnak tűnik.

Na és mi van akkor ha valakinek nem volt önbizalma hozzá?

Ezt, hogy magyarázza meg?

2016. febr. 25. 11:40
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

11-es. Án nem ismerek egy embert sem aki szeretne örökre egyedül lenni.

Lehet, hogy szereted a magányt, lehet, hogy sok más ember is, de egy idő után azért mindenki szeretné megtalálni a társát. Meg az nem azt jelenti, hogy nap 24-ben mellette kell lenned. Meg mi az hogy alkalmazkodni?

Az miért olyan rossz dolog? Te is alkalmazkodsz, a másik is hozzád. Kompromisszum.

2016. febr. 25. 15:56
 14/17 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy baj, vagy nem baj. Változó, hogy ki mikor találja meg a párját. Vannak olyan esetek is amikor még idős korban is egyedül van valaki.
2016. febr. 29. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Én belefutottam ilyen férfibe aki 30 elmúlt és még nem volt senkije.Aranyos, tapasztalatlan, sutácska, de éppen emiatt szeretem. 40 múltam!
2016. febr. 29. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Először is fontos tisztázni miből adódik nálad ez az igen súlyos önbizalomhiány. Első lépésként az önbizalmad próbáld erősíteni.
2016. márc. 14. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:

"Meg mi az hogy alkalmazkodni?

Az miért olyan rossz dolog? Te is alkalmazkodsz, a másik is hozzád. Kompromisszum." Vannak emberek akik bizonyos dolgokban nem akarnak alkalmazkodni egy másik emberhez ilyen szoros viszonyban. Magyarán a te szóhasználatoddal élve, nem akarnak kompromisszumot kötni. Így is épp elég dolog van az életben, amit le kell nyelnünk és el kell fogadnunk, tetszik nem tetszik, nem hiszem, hogy hiányozna még egy.

2016. márc. 16. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!