Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban mennyire mondható el az hogy a ronda pasik komoly kapcsolatot akarnak a helyes jó pasik meg lazát?
Ez teljesen sztereotipikus baromság...
ÉN randiztam már így utólag belegondolva nem túl jóképű pasikkal (akik persze csodásnak gondolták magukat belülről, holott mint kiderült kattantak voltak) mégis csak szexre mentek. A jelenlegi párom pedig iszonyat jóképű és a világ legrendesebb férfija, mégis mindig hosszú kapcsolatokra ment. Mi már 6 éve vagyunk együtt, szóval kiderült volna, ha nem :) Előtte még egy rövidebb (én döntésem miatt) kapcsolatom volt, ahol szintén jóképű volt a pasi, vele már miatt nem passzoltunk, de azóta is egy hosszú kapcsolata van évek óta.
22/N
Maximum annyi összefüggést látok, hogy egy ronda pasi, aki maga is tudja, hogy nehezen tud csajozni, az ha talál egy nőt, ragaszkodik hozzá, mert tudja hogy talán sokáig nem lesz másik. Egy jó pasi pedig tudja, hogy szinte bárkit megkaphat, ezért nem függ annyira egyetlen nőtől.
Emiatt egyébként én jobban hiszek egy jó pasinak, ha komoly kapcsolatot akar, hiszen egy rondánál mindig felmerül, hogy tényleg engem akar, vagy csak végre egy nőt, akit rendszeresen megkap.. találkoztam már ilyennel, nem tett jót az önbecsülésemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!