Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl erőltetett a társkereső oldalon való ismerkedés?
Ezért nem szoktam párkeresési célból ismerkedni. A kollégáimat ha akarom, ha nem, megismerem. Aztán kialakulhat belőle nagy szerelem.
A társkereső, egyéb internetes ismerkedés, vagy akár egy buliban megismert idegen, akivel másnap találkozhatnék.. Kösz, nem.
Mennyi megkeseredett ember!
4 és fél éve vagyunk együtt, interneten ismertük meg egymást. Egyikünk se volt kétségbeesett. Csak úgy voltam vele, hogy egy csomó olyan embert meg lehet ismerni, akivel a valóéletben sohasem találkoznék.
A barátnőm 3 és fél éve ismerte meg a srácot, azóta férjnél van.
A főnöknőm nem tudom pontosan, de kb 4-5 éve ismerték meg egymást, most épp babát várnak.
Biztos millió sikersztori van még. Szerintem, ha a megfelelőbe botlunk bele, akkor semmi sem erőltetett, semmi sem kínos.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!