Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott átlag alatti pasik ti szoktatok próbálkozni nagyon csinos jó nőnél?
Na most mondok vmit kérdező:
CSAK JÓNŐKNÉL PRÓBÁLKOZZ!!!!!!!!!!
Én nem vagyok átlag alatti pasi szerencsére, teljesen átlagos vagyok, de átlag alatti lányok simán kigolyóznak a külsőm miatt! (mert ők is megkaphatnak jópasikat)
Ez nagyon rosszul szokott esni. Úgyhogy egy ideje eldöntöttem, hogy ha már visszautasítás, akkor azt olyan nőtől kapjam, akitől nem szégyen visszautasítást kapni :)
Dehogy próbálkozom, semmilyen nőhöz nem megyek oda.
Mégjobban elrontaná az amúgyis pocsék napjaimat.
Nem szoktam. Sőt, már körülbelül másfél éve senkinél sem próbálkoztam.
A helyzet az, hogy baromság a közhely, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Nem, a hasonló a hasonlót vonzza és vele érzi jól magát, nem az ellentéttel. Ergo, ha mégis valami csoda folytán ismerkedni szeretnék, inkább hozzám hasonló ""szintű"" lánynál/nőnél próbálkoznék.
Az már persze más kérdés, hogy az önértékelésem a béka segge alatt van, így valszeg az a szint amit belőnék, jóval alattam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!