Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnyának mondott átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyának mondott átlag alatti pasik ti szoktatok próbálkozni nagyon csinos jó nőnél?

Figyelt kérdés
Szerintem érdemes próbálkozni, mert nagyobb sikeretek lenne egy nőnél szerintem, mert az ellentétek vonzzák egymást, illetve ilyen nőknél nem próbálkoznak a pasik, mert azt hiszik elérhetetlenek, közbe meg.... :)
2016. febr. 20. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na most mondok vmit kérdező:

CSAK JÓNŐKNÉL PRÓBÁLKOZZ!!!!!!!!!!

Én nem vagyok átlag alatti pasi szerencsére, teljesen átlagos vagyok, de átlag alatti lányok simán kigolyóznak a külsőm miatt! (mert ők is megkaphatnak jópasikat)

Ez nagyon rosszul szokott esni. Úgyhogy egy ideje eldöntöttem, hogy ha már visszautasítás, akkor azt olyan nőtől kapjam, akitől nem szégyen visszautasítást kapni :)

2016. febr. 21. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Dehogy próbálkozom, semmilyen nőhöz nem megyek oda.

Mégjobban elrontaná az amúgyis pocsék napjaimat.

2016. febr. 21. 08:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem. Sosem próbálkoztam még nagyon csinos nőnél. Még az átlag alattiak is elutasítanak a külsőm miatt. A másik, hogy a csinos lányok általában bulizósak és aktív társasági életet élnek. Én gyűlölök bulizni, nem iszom alkoholt, nem dohányzom, és egy kicsit sem tudom elengedni magam. Nem elhanyagolható az sem, hogy a társasági életet felesleges időpazarlásnak tartom.
2016. febr. 21. 08:45
 14/15 anonim ***** válasza:
kamu kérdés
2016. febr. 21. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem szoktam. Sőt, már körülbelül másfél éve senkinél sem próbálkoztam.

A helyzet az, hogy baromság a közhely, miszerint az ellentétek vonzzák egymást. Nem, a hasonló a hasonlót vonzza és vele érzi jól magát, nem az ellentéttel. Ergo, ha mégis valami csoda folytán ismerkedni szeretnék, inkább hozzám hasonló ""szintű"" lánynál/nőnél próbálkoznék.

Az már persze más kérdés, hogy az önértékelésem a béka segge alatt van, így valszeg az a szint amit belőnék, jóval alattam lenne.

2016. febr. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!